Header Ads

Tue Miesasia.fi:tä


Nyt sinulla olisi halutessasi oiva tilaisuus toteuttaa tuo synkkä fantasiasi eli halusi tukea miesasia.fi:tä. Ja mikä kaikkein mukavinta, vastikkeettoman diskorahan lahjoittaminen miesasiaan ei kasvata maamme hiilijalanjälkeä, loukkaa ihmisoikeuksia, nostata verenpainettasi,  tai muutoinkaan aiheuta tilanteita, jotka edellyttäisivät resurssien lisäämistä yhtään minnekään.
Toisin kuin lukuisat muut "tasa-arvon" parissa puuhastelevat toimijat, miesasia.fi joutuu pärjäämään täysin ilman valtion, RAYn tai muiden vastaavien instanssien avokätistä tukea toisin kuin feministi järjestöt. Tilanne on sikäli ongelmallinen, että nykyisellään uusia näkökulmia erilaisten toiseuksien kohtaamiseen etsivä ja tietämättömyydestä johtuvia ennakkoluuloja oikealla tiedolla oikaiseva riippumaton tiedottaminen toteutuu kaikkea muuta kuin tasapuolisesti.


Miksi näytämme mainoksia?

Näyttämällä mainoksia saamme rahaa, jolla maksamme sivuston ylläpidon. Palvelimien, domainien sekä muiden palveluiden, että sivuston ylläpitäminen ei ole ilmaista ja se maksaa rahaa. Haluamme myös tuke aktiivisimpia kirjoittajiamme ja tämä ei onnistu ilman mainoksien näyttämistä.

Lisäksi estämällä mainokset estät myös osan sivustomme toiminnallisuudesta. Jos näet tyhjiä otsikoita, estät näiden widgettien toiminnan myös.


Tästä syystä pyydämmekin, että sallisit mainokset sivullamme.

Kiitos että ymmärrät mainoksien tärkeyden sivuillemme.


Mitä muuta voin tehdä?

Taistelua tuulimyllyjä vastaan voi tietenkin käydä muillakin keinoin kuin kovalla valuutalla. Jos sinulla on oma blogi tai kotisivut, voit levittää sanaa nappaamalla talteen tuosta alhaalta komean logomme ja linkittää sen osoitteeseemme www.miesasia.fi.Homma toimii myös toisinpäin
Onko sinulla jokin viesti, jota haluat välittää eteenpäin, tai peräti yritys, joka kaipaa huomiota? Tuhannet silmäparit seuraavat miesasiaa, minkä vuoksi se saattaisi tarjota oivan keinon saada informaatiota kulkeutumaan valveutuneen kansanosan pariin.
Kaikki tapaukset harkitaan tapauskohtaisesti eikä tämä lysti ei maksa sinulle pennin hyrrää. Mikäli olet kiinnostunut mainostamaan sivuillamme, kurkkaa "Mainostajat" osiomme.
Sisällön tarjoaa Blogger.