Header Ads

Rekrytointi

Etsimme aina uusia kirjoittajia joukkoomme ja siksi sinulla onkin nyt mahdollisuus liittyä sivustollemme kirjoittajaksi. Kirjoittajille ei makseta palkkiota vaan tekstit luodaan omasta kiinnostuksesta aiheita kohtaan talkoovoimin.

Miesasia.fi on Suomen ensimmäinen ihan aidosti miehiin ja poikiin kohdistuva verkkojulkaisu joka painaa eteenpäin tuhatta ja sataa painaen feministit kylmiksi ja pistää keskustelut kuumenemaan. Pyrkimyksenämme ennen kaikkea on parantaa niin miesten kuin naistenkin elämää ja tarjota kaikille tasapuolisesti "Vain suoraa puhetta!".

Me emme ole täällä miellyttämässä ketään vaan puhumme suoraan ja kerromme asiat niin kuin ne ovat. Joten mitä enää odotat, liity mukaan!

Mitä odotamme sinulta?


Odotamme hakijalta täysi-ikäisyyttä ja kiinnostusta tasa-arvoa, miehiä, poikia, terveyttä, armeijaa, mgtow -ideologiaa tai yleisesti yhteiskuntaa kohtaan, sekä että sinulla on intoa ja kiinnostusta osallistua viikoittaiseen uutisointiin. Seuraat mediaa, sosiaalisia kanavia kuin keskustelupalstoja aktiivisesti ja kirjoitat nappaamistasi aiheista kiinnostavia ja hyvin artikuloituja kirjoituksia. Autat myös tarvittaessa muita kirjoittajia ja osallistut muiden tekemien tekstien oikolukuun.

Mitä tarjoamme?


Miesasia.fi tarjoaa helppo käyttöisen julkaisualustan, joka on saatavilla kaikkialla missä vain pääset nettiin.

Kirjoitusten suhteen tarjoamme erittäin vapaat kädet ja emme sensuroi kirjoittajiamme niin kauan kun teksti ei mene herjaamisen puolelle.

Tarjoamme myös turvallisen työilmapiirin tarkoittaen sitä, että kukaan ei saa tietää henkilöllisyyttäsi ilman sinun lupaasi tai ellet sinä itse sitä paljasta.

Jokainen juttu jaetaan nopeasti ja tehokkaasti eri sosiaalisiin medioihi jolloin se on miljoonien ja taas miljoonien saatavilla ja luettavissa heidän saapuessan sivuillemme lukemaan juuri sinun kirjoituksiasi.

Jos kiinnostuit ja haluat liittyä joukkoomme ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostiimme miesasia[at]gmail.com tai www.facebook.com/miesasia kautta viestillä.
Sisällön tarjoaa Blogger.