Header Ads

Olvi tuo energiaa työpäivään ja proteiinia treenipäivään

Talvi tulee ja synkkyys valtaa maan. Töissä ja salilla pitäisi silti jaksaa painaa jotta ensi kesän rannoilla sikspäkki olisi näkyvillä ja tili olisi täynnä talven aikana tienattua rahaa. Olvilta löytyy muutama arkea helpottava tuote tähän talveen.

Energiajuoma markkinoille Olvin uusi Motor oil energiajuoma tuo luontaista kahvin papujen ja teelehtien kofeiinia sisältävän juoman. Luontainen lähde tuo etuna energia boostin joka ei yhtä nopeasti kun synteettinen kofeiini eli et yhtäkkiä nukahda työpäydän ääreen. Kyseessä on siis boostia päivään ilman ilkeää nopeaa energian laskua. Hyvä kirpeä lisä niihin pitkiin työiltoihin. Löytyy myös sokerittomana versiona.
Väliin on vielä hyvä mainita, että vaikka nimenä onkin"Motor Oil Energy Drink" niin kaikkien onneksi kyseinen juoma ei moottoriöljyä ole nähnytkään. Maku on siis lähellä mitä tahansa energia juomaa joten ne jotka energiajuomista erityisesti pitävät tulevat myös tästä tuotteesta pitämään.

Olvilla on toki käteviä tuotteita myös työnjälkeisen urheilusuorituksen maksimointiin. Proteiininhan jokainen tietää tärkeäksi heti treenin jälkeen, mutta myös maailman tutkituin lisäravinne kreatiini on erittäin potentiaalinen lihaksen kasvattaja treenin jälkeiseen juomaan proteiinin kaveriksi. Teho sport palautusjuoma sisältää tarvittavan proteiinin ja kreatiinin herkullisessa suklaan muodossa kätevästi valmiina pakettina juotavaksi heti treenin jälkeen. Erittäin hyvä kaveri jokaiselle treenaajalle.

Toki Olvilta löytyy myös laadukkaita proteiinipatukoita kuten Teho Sport joko treenin jälkeiseksi kaveriksi tai välipalaksi jotta jaksat vielä hetken töitä ennen kotona odottavaa ruokaa. Patukka on muuten myös vähäsokerinen ja sisältää peräti 40% proteiinia.Olvin valikoimasta löytyy iso määrä myös muita tuotteita ja makuja joista varmasti aivan jokainen löytää oman lempituotteensa. Käy tutustumassa lisää Olvin tuotteisiin tämän linkin kautta.


Sisällön tarjoaa Blogger.