Header Ads

Mintos tuo vertaislainojen kuningas

Mintos tuo vertaislainojen kuningas ja jo monen Suomalaisen sijoittajan lisätienesti. Vertaislainathan ovat nykyisessä nolla koron markkinassa se uusi rahan teko väline.

Automaatiolla 12% tai paljon enemmänkin kuulostaa kyllä hyvältä. Ilmainen rekisteröinti ja 1% lisäkorko linkin kautta. www.mintos.com/en/l/ref/LFAR6U

Mikä Mintos?

Mintos on vertaislainojen markkinapaikka, joka on Euroopan markkinajohtaja noin 40% markkinaosuudella. Mintoksen kautta on mahdollista sijoittaa 60 luottolaitoksen lainoihin. Mintoksessa on jo noin 100 000 sijoittajaa noin 70 maasta ja lainoja on jo myönnetty noin 2 miljardilla eurolla, joten on jo kyseessä todella iso ilmiö vaikka se Suomessa ei olekaan vielä suuresti tiedossa.

Lainaat siis rahaasi, korkoa vastaan hajautetusti maailmalle ja turvallisena asiana on Mintoksessa voit valita takaisinostoturva/takuun. Eli riskit/mahdollisuus menettää rahaa on minimoitu. Keskituotto Mintoksessa pyörii yli 12% kohdalla, jos menet turvallista reittiä ja et ota riskejä, toki jos haluat kokeilla todella suuria voittoja. Riskin korotuskin onnistuu ja näin isommat tulokset.

Mintoksessa voit kustomoida sijoituksiasi todella paljon mutta myös automaattisia ominaisuuksia on, joten voit periaatteessa heittää rahaa tiskiin ja antaa automaatin tuoda sinulle tätä 12& tuottoa itsestään aina sijoittaen uudelleen yhä isompaa pottia kasvattaen.Käy tutustumassa Mintokseen tästä.

Hyvää/huonoa

Selkeät sivut, iso määrä luottolaitoksia ja hajautusmahdollisuutta, takaisinostotakuu.
Alussa joutuu säätämään oman sivunsa, jotta sitten voi automatiikan antaa hoitaa kaiken tämän jälkeen.

Yhteenveto

Helppo reitti tehdä lisätuloja korkealla prosentilla, kunhan muistaa takaisinostotakuun ja aloittaa järkevillä summilla. Mukavasti tuo summa alkaa kerääntyä isoilla prosenteilla.

Käy rekisteröitymässä ilmaiseksi jakun rekisteröidyt nyt saat itsellesi 1% lisäkorko 90 päivän ajaksi tämän linkin kautta - www.mintos.com/en/l/ref/LFAR6U.Huom: En ole sijoitusneuvoja ja en anna sijoitusneuvoja. Tässä kirjoituksessa on esitetty vain henkilökohtainen mielipiteeni ja sitä ei pidä ottaa neuvona. Sijoituksissa on aina riskejä.

Sisällön tarjoaa Blogger.