Header Ads

Köyhän ihmisen parisuhdelogiikkaa

Miten köyhyys vaikuttaa ihmisten pariutumiseen ja miten se vaikuttaa nimenomaisesti miehiin? Tätä lähdin tänään miettimään ja alla hieman ajatuksia.

Köyhä nainen voi aina avioitua ylöspäin tarpeen tullen, koska aina on joku mies joka ottaa rumankin naisen ja/tai köyhän naisen, jos tällä on vain tarjota jotain (useimmiten seksiä) vastineeksi. Naisen koulutustasollakaan ei onneksi ole yleensä vaikutusta naisen pariutumiseen, vaikkakin korkeampi koulutus mahdollistaa paremmat mahdollisuudet paremmin tienaavaan kumppaniin.


Köyhällä miehellä ei ole mitään mitä tarjota kumppanille, jolloin on vaikeampi siirtyä pois kyseisestä sosiaaliluokasta. Jos töitäkään ei ole niin on aivan turha edes kuvitella parisuhdetta saatikka seksin saantia, koska totuus on, että naiset eivät pariudu työttömien ja varattomien miesten kanssa. Sama ongelma nousee myös, jos mies on huonommin koulutettu kuin nainen.

Yllä oleva kuvaus on ehkä julma, mutta ainakin tällä hetkellä paras selitys sille, miksi Suomessakin riittää sinkkutalouksia vaikka muille jakaa.

Lainaten New York Times:in julkaisua:


Rich men are marrying rich women, creating doubly rich households for them and their children. And the poor are staying poor and alone.

Huonosti suomentaen lause menee siis siten, että rikkaat miehet naivat rikkaita naisia ja luovat tuplasti rikkaampia talouksia lapsilleen. Ja köyhät pysyvät köyhinä, sekä yksin.

Huomatkaa, että maailman kymmenen
 rikkaimman naisenhan joukkoon ei mahdu yhtäkään naista, joka olisi tehnyt omaisuutensa itse vaan kaikki ovat joko perineet rahat suvultaan (isänsä puolelta) tai mieheltään tämän kuoltua.

Miksei kukaan sitten halua puuttua tähän selkeään ongelmaan, joka koskettaa varsinkin miehiä ja aiheuttaa valtavat kulut yhteiskunnallisesti niin terveydenhoidossa kuin muinakin sosiaalisina ongelmina kuten rikollisuuden kasvuna ja ihmishenkien menetyksenä?

Koska uhrina tai kärsijöinä ovat miehet ja miehet ovat uhrattavissa. Tämä on helposti nähtävillä nykyisestä keskustelusta, jossa voivotellaan esimerkiksi kodittomia, mutta nostetaan esiin vain, kuinka 1/3 kodittomista on naisia. Mitähän ne loput 2/3 sitten ovat.

Valitettava totuus tasa-arvon suhteen on se, että tasa-arvo tarkoittaakin tasa-arvon sijaan naisille lisää oikeuksia, muttei velvollisuuksia. Jos parisuhdemarkkinat ja varsinkin köyhempien miesten elämänlaatua haluttaisiin parantaa tulisi naisten ottaa vastuu ja alkaa pariutua itseään vähemmän koulutettujen ja köyhempien miesten kanssa, aivan kuten miehet ovat tehneet vuosisatoja naisten suhteen.


Näin ei kuitenkaan todella suurella todennäköisyydellä tule tapahtumaan, koska biologia on mitä on ja naiset etsivät, jos eivät muuten niin vähintään alitajuisesti, aina eniten resursseja tarjoavaa kumppania, varmistaakseen jälkikasvulleen parhaat menestymis mahdollisuudet. Ihmisten ei siis kannata syyllistää naisia tältä osin.

Miehille en voi tarjota paljon lohduttavia sanoja, koska valitettavasti suuri osa teistä ei tule lisääntymään tai saamaan parisuhdetta johtuen erinäisistä syistä jotka liittyvät parinvalintaan. Siksi kannustankin teitä kaikkia vain elämään parhaan elämän jonka pystytte. Kehittäkää itseänne ja nauttikaa vapaudestanne. Millään ei ole väliä ja loppujen lopuksi kerran täällä vain eletään, joten ottakaa omasta elämästänne kaikki irti.

Naisille voin antaa neuvon, että mikäs sen parempi paikka lähteä etsimään miestä kun alemmista tulotasoista joista valikoimaa löytyy ja saa valita juuri sellaisen kuin haluaa. Kilpailuakin on vähemmän, jolloin stressikin vähenee kun ei tarvitse kilpailla siitä rikkaasta poikamiehestä, joka pyörii niiden 25 mallien kanssa. Samalla voi olla varma, että kun muut vielä nukkuvat asian suhteen niin itse saa poimia rusinat pullasta.


Jos tuntuu, että Suomesta ei naista löydy niin kurkkaa täältä parhaat deittisivustot miehille.

Sisällön tarjoaa Blogger.