Header Ads

Footprint Sentinel suojelee jalkojasi

Tässä artikkelissa tutustumme Footprintin Sentinel kenkään, joka ei Suomessa ole vielä tuttu näky. Kenkä sisältää erittäin mielenkiintoista uutta tekniikkaa suojaamaan jalkoja.


Ulkoapäin kenkä näyttää tavalliselta skeittikengältä, mutta tärkein tekninen innovaatio löytyy pohjasta. Numeroilla kerrottuna, jos verrataan Niken Janoski Lunarlon kenkään, joka on erittäin hyvä kenkä turvaamaan isoilta pudotuksilta ja iskuilta ottaa vastaan 53% pudotuksen energiasta, kun Footprintin Sentinel huikeat 91%. Mikään muu kenkä ei tietääksemme pysty lähellekään Footprintin suojaa. Kengän pohjan materiaali kovettuu tärähdyksen voimasta ja taas muuttuu takaisin kun tärähdys on ohi. Todella futuristista teknologiaa kengässä.
Millainen kenkä on käytössä?

Lautatuntuma on hyvä. Vaikka pohja suojaa hyvin silti tuntuma lautaan on hyvä. Nauhat on suojattu hyvin, joten pitkä ikäisyyttä luvassa nauhojen osalta. Reunasta löytyy kuminen suoja, joka lisää kengän käyttöikää. Kengän koko on tiukan mallinen, joten on hyvä valita puoli kokoa isompi kuin tavallisesti käyttäisit.

Kaikenkaikkiaan kenkä tuntuu kestävän todella hyvin joka puolelta ja kantapää vammat tuntuvat olevan historiaa. Kestää ja suojaa paremmin kuin muut eli jos välität jaloistasi ja haluat kestävät kengät, tässä on uusinta uutta sinulle.Sisällön tarjoaa Blogger.