Header Ads

Kirja tärppejä kevääseen readme.fi:ltäAntti Nurmen ja Petri Litmasen kirja 

Ammattina väkivalta kirjan on kirjoittaneet Petri Litmanen, joka on kamppailulajiharrastaja ja vapaana kirjoittajana tehnyt sisältöä moneen eri lehtiin, oppaisiin jne. Toinen kirjoittajista on Antti Nurmi jonka kasvot myös koristavat kirjan kantta. Antti on itsepuolustuksen ammattilainen. Hänellä on kokemusta ovi töistä, turvallisuuspäällikön töistä festareilta ja tekee kansainvälistä koulutustyötä ympäri maailmaa. Tekijöiltä siis selkeästi löytyy asiantuntemusta aiheeseen. 

Kirja on järkälemäinen musta opus, jossa käsitellään itsepuolustusta joka kulmasta. Kirjassa käsitellään miltä katuväkivalta näyttää ja käydään läpi keinoja, joilla voidaan puolustautua tilanteissa tai ennalta ehkäistä tilanteita kadulla. Kirjassa on paljon havainnollistavia kuvia, joiden avulla tekniikka osion asiat ymmärtää paremmin. 

Kirjan sisällön voi tiivistää näihin muutamaan kohtaan. 
  • Tunnista uhkaava tilanne ja käytös
  • Opi kehittämään itsepuolustustaitojasi 
  • Ymmärrä väkivallan teoria 
  • Lisää tietoa turvallisuudestasi 
  • Kuule tosi elämän tarinoita 

Kirja on kaiken kaikkiaan järkälemäinen opus itsepuolustuksesta ja katuväkivallasta, joka tuo ison määrän tarpeellista ja ehkä jopa joskus hengen pelastavaa lisätietoa niin peruspenalle kuin myös ammattilaisellekin.
Tilaa Ammattina väkivalta tästä linkistä.Jos kaipaat motivaatiota, suuntaa, rauhaa, rakkautta mitä vaan. Tämä kirja antaa sitä potkua takapuolelle joka ajaa sinua unelmiasi kohti. Löydä ja saavuta unelmasi kertoo oikeastaan hyvinkin tiivistäen kirjan asenteen, sanoman ja suunnan. Kirjassa neuvotaan, helppoja ja toimivia rutiineita johtajilta, urheilijoilta ja niin edelleen. Kirjan lopussa on myös niin sanottu soturin sivu jonka avulla voi aloittaa matkaansa kohyi unelmiaan ja kesken matkan taas päivittää suuntaansa. Tämän kirjan sisältö on vaikea selittää se pitää kokea. Kirjan luettua ymmärtää täysin miksi ZEF Oy jonka toimitus johtaja Alasaarela on on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi. Alasaarela todennäköisesti tietää jotain mitä ei ihan jokainen perustallaaja tiedä. Lue ja koe tämä kirja itse.

Tilaa Sinä pystyt! tästä linkistäKäy tutustumassa näihin kirjoihin ja moneen muuhun kiinnostavaan teokseen tämän linkin kautta. 
Sisällön tarjoaa Blogger.