Header Ads

Leader lisää tehoa kesäkuntoon pääsemiseen

Kaikkihan miettivät tässä vaiheessa vuotta miten päästä rantakuntoon kesäksi. Tutustumme tässä artikkelissä mitä Leaderilla on tarjota lisäravinteiden saralla tähän avuksi.

Ennen treeniä

Ennen treeni otettavaksi löytyy Leaderiltä Pre workout. Se on hyvä vaihtoehto potkimaan salille, jos ei oikein nappaisi tänään reenata. Se sisältää beta-alaniinit, kreatiinit, HMB, vitamiineja ja tietysti piristäväksi kofeiinia, tauriinia jne pitkän listan aineita. Millainen vaikutus? Maku on kivan sitruunainen ja miellyttävä. Tätä joisi enemmänkin. Vointi piristyy kivasti ja kyllähän tämä auttaa jaksamaan salille. Suosittelemme sillin tällöin otettavaksi kun ei jaksaisi lähteä salille.

Treenin jälkeen

Whey on perinteinen proteiini joka on valmistettu Suomessa. Sekoittuu erittäin hyvin ja maku on miellyttävä 5/5 (kokeilussa mansikka), ei ollenkaan teollistafiilistä, kuten joillakin kilpailijoilla. Laadukas perusproteiini proteiinin lisäämiseen.
Reco
Jos halutaan mennä taas askel eteenpäin ja pelkkä proteiini ei riitä löytyy Leaderilta Reco. Reco on niin sanottu koko paketti. Siinä on proteiini, hiilarit (dekstroosista ja maltosta), kreatiini, glutamiini ja rasvaa (MCT:stä). Kaiken kattava palautuspaketti siis. Maussa ja sekoittuvuudessa ei ongelmaa. Laatu tuote joka säästää aikaa. Suosittelemme jokaiselle joka ei halua vaivata itseään sekoittelemalla useita aineita itse kotona.

Mitä jos olen vegaani?

 
Vegaaneille löytyy omat tuotteensa kuten Maapähkinäproteiini tai Auringonkukansiemenproteiinijauhe. Näistä löytyy myös maustettuja versioita joita suosittelemme sillä maustamattomat versiot voivat olla melko puisen makuisia. Hyviä tuotteita heille joille maidosta tehdyt proteiinit eivät sovi. Saadaan silti lisäproteiinia elimiställe. Vegeway proteiineja saa pienissä 250 gramman pusseissa, joten on helppo myös kokeilla mikä maku olisi itselle sopiva.

L-glutamine + C-vitamiini sekä Kreatine Monohydrate

 
Vinkkinä kovaa treenaaville, jotka haluavat parantaa palautumistaan.Leaderiltä löytyy  Glutamiinin ja C-vitamiinen yhdistelmä tuote. Kreatiini taas parantaa fyysistä suorituskykyä eli saat lisää nostoja irti reeneissä.

Patukoilla helppoa herkkua ja proteiinin tankkausta päivään

  
Patukoita Leaderilla on useita erilaisia, joista jokaisesta on myös monta eri makua.  Ehkä jopa suosikkina voisimme mainita The Protein bar on gluteeniton, vähäsokerinen ja hyvän makuinen, silti sisältäen proteiinia isosti 20 grammaa per patukka. Erittäin maukkaana vaihtoehtona löytyy myös Protein So Much Taste! Proteiini patukka joka on itse asiassa Suomen suosituin patukkasarja ja josta löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Tässäkin patukassa kivasti 19 grammaa proteiinia, mutta ei sokeriton patukka muistakaa se. Vähän jos mennään enemmän vielä herkuttelun puolelle löytyy Protein Dream patukka joka on enemmän rapsakka tapaus ja sisältää 15 grammaa proteiinia ja on enemmän välipala tuote. Sitten jos on enemmän vatsa ongelmaa ja ei halua vedellä suklaa patukoita niin Barebar on gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton taatelia sisältävä patukka. Hieman erillainen patukka mutta silti yllättävän maukas vaihtoehto. Leaderiltä toki löytyy useita muitakin vaihtoehtoja, mutta todellakin riippuen mitä haluat painottaa terveellisyyttä, herkuttelua vai proteiinimäärää. Tee oma valintasi, tässä oli muutama hyvä erimerkki välipalaksi.

Muista myös Leaderin vitamiinit ja kalaöljyvalmisteet

Aamuisin on helppo tukea terveellistä elämää Leaderin vitamiineilla ja kalaöljyvalmisteilla.


Mitä mukaan retkelle/matkalle?


 
Leaderilla on myös outdoor valikoima, josta löytyy esimerkiksi Omena-kanelipuuro, mustikkakiisseli ja eri makuisia retkiruokia. Puuro tehdään kätevästi vain lisäämällä kuuma vesi pussiin sekoittamalla ja odottamalla hetki. Maku on hyvä ja puuron proteiini pitoisuus kohdallaan, joten peukkua tälle. Mustikka kiisselin valmistuksessa on sama logiikka paitsi vesi laitetaan kylmänä. Proteiiniahan kiisselissä ei ole paljon, mutta kiva lisä esimerkiksi puuroon. Retki ruokia löytyy montaa makua ja laktoosittomuus on otettu huomioon. Sama valmistus tapa eli lisää vain vesi. Esimerkiksi Pasta bolognese menee erittäin hyvin metsässä alas. Ehkä ateria voisi olla isompi mutta voihan näitä syödä kaksi. Helppoa ja hyvää.

Sisällön tarjoaa Blogger.