Header Ads

Ospreyn Duro Handheld ja Duro Solo Belt juoksijan loistavat apuvälineet

Juoksuharrastusta voi helpottaa monin tavoin. Yksi tärkeimmistä tavoista on muistaa nesteytys. Tässä artikkelissa tutustummekin Ospreyn kahteen näppärään tuotteeseen, jotka helpottavat nesteytystä juoksun aikana.

Duro handheld on näppärä ja pieni väline jossa yhdistyvät pieni tasku tarpeellisille tavaroille ja vesipullo. Tuote on erittäin kevyt (50g tyhjänä), joka on tärkein asia juostessa, sillä jokainen gramma verottaa juoksu aikaasi. Mukana on 2,5 desin juomapullo, joka on liian pieni pitemmälle matkalle mutta lyhyelle matkalle sopiva mukana kannettavaksi. Mukana on myös pieni tasku, johon voit laittaa vaikka energiageelit tai kotiavaimet.


Duro Solo Belt on juoksijan paras kaveri.


Näppärä, pieni, helppo käyttöinen juoksijan kaveri. Voidaan käyttää kummalla puolella kättä tahansa ja voidaan käyttää myös sauvojen kanssa.


Duro Solo Belt


Iso tasku, jossa ikkuna esimerkiksi puhelimen käyttöä varten. Puhelintaskun alla vetoketjullinen tasku esimerkiksi pikkutavaroita, kuten geelejä tai avaimia varten. Vetoketju toimii myös pillinä hätätilanteessa, joka on erittäin mielenkiintoinen lisäominaisuus. Unohtamatta tietenkin vyössä olevaa hyvän kokoista 5,7 desin juomapulloa.

Vyössä siis vaikuttaa olevan kaikki tarpeellinen mutta miten se toimii käytännössä?

Vyö on pehmeä käytössä ja sen pituus on nopea säätää säätöklipsin avulla. Vyö on myös kevyt (vain 150grammaa tyhjänä), mikä on hyvä asia ajatellen, että jokainen gramma hidastaa juoksuasi. Voidaan siis puhua erittäin hyvästä ja laadukkaasta urheiluvyöstä. Suosittelemme lämmöllä.


Käy tutustumassa lisää Ospreyn tuotteisiin näiden linkkien kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.