Header Ads

Osprey Rolling Transporter 40l paras matkakumppanisi

Lähtiessäsi matkalle tarvitset hyvän matkalaukun. Jos siis suuntana on esim. thaimaa niin tämä juttu kannattaa lukea, sillä esittelemme tässä artikkelissa yhden markkinoiden lupaavimmista lentolaukuista.Muutamia hyviä yksityiskohtia

  • Päädyssä pieni tasku esimerkiksi kaikelle pikku tavaralle, joka tarvitsee olla helposti saatavilla.
  • Kestävä ja erittäin vesitiivis kangas.
  • Renkaat tehty vaikeampaankin maastoon sopivaksi.
  • Ylhäällä ja alhaalla varmistus "klipsut", jotka estävät laukun avautumisen vahingossa.

Miltä laukku sitten tuntuu käytössä ja ovatko pääpiirteet oikeasti hyviä ominaisuuksia?


Ylälaidassa oleva tasku on kätevän kokoinen (suurin piirtein puolen litran limsapullo mahtuu). Vetoketju toimii erinomaisesti ja ei töki edes liikkeessä. Verrattuna halvempiin laukkuihin saa vetoketjujen kanssa aina olla tappelemassa varsinkin jos laukku on hieman täydempänä. Taskun päällä on myös ikkunallinen pikkutasku nimilapulle, joka on hyvä lisä matkustajalle. Päätasku on iso (laukku vetää 40litraa), silti lentolaukku kokoa eli voi viedä lentokoneeseen. Päätaskussa on pari kiristysremmiä ja reiällinen ns kenkätasku.

Laukun pinta on ilahduttavasti veden kestävä ja ylhäältä ja alhaalta löytyy kantokahvat joilla laukku nousee helposti esimerkiksi lentokoneessa hattuhyllylle.

Vetokahva on teleskooppinen eli kuten suurimmassa osassa laukkuja menee piiloon. Ei siis erikoista tässä.  Renkaat sen sijaan ovat normaalia isommat ja testattuna Suomen lumisissa maastoissa selkeästi helpompi vetää verrattuna pienillä pyörillä varustettuihin matkalaukkuihin.

Kiitämme siis erityisesti isommista pyöristä, veden pitävästä päällisestä ja lentolaukku koosta. Muuten laukku tuntuu/näyttää laadukkaalta ja toimii juuri niin kuin lentolaukun pitäisi.

Sisällön tarjoaa Blogger.