Header Ads

L33T-pelituoli, laatua pelaajallille

Saimme testiin L33T-pelituolin ja heti ensimmäiseksi sanoa, että mistään pilipali tuolista ei ole kyse. 150 kg henkilölle asti mitattu peli tuoli selkä ja niskatuella. Alla rullat ja ja käsinojat säädettävissä niin eteen, taakse, ylös kuin alaskin päin. Selkänojan saa käänettyä lähes asteen tarkasti 180 astetta taaksepäin joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan asennon oli se sitten pelatessa tai leffoja katsellessa joita ainakin kirjoittajalla tuli molempia testattua.

Kasaaminen

Paketti oli isompi kuin kaksi isoa miestä lusikka asennossa, mutta täysin ymmärrettävää ottaen huomioon, että istuin oli jaettu kolmeen suureen osaan (selkänoja, istuinosa ja rullat sekä korkeuden säädin). Ohjeita oli suht helppo seurata kiitos selkeiden kuvien, tosin hieman selkeämmät joiltakin kohdista olisin toivonut kuvien olevan. Oli kuitenkin mukava huomata, että pakkaukseen oli isketty pari ylimääräistä ruuvia ja valkoiset työhanskat. Eipä nuo hanskat toki paljoa maksa valmistajalle, mutta osoittavat mukavaa huomaivaisuutta valmistajalta, jonka moni unohtaa.


Ulkonäkö

Mustalla tekonahalla ja sinisillä korostuksilla viimeistelty tuoli on kyllä upea näkö. Niska tyynysä löytyy kirjailtuna isolla L33T, mutta eipä se siellä paljon haittaa taikka tunnu. Ulkonäöllisesti erittäin tyylikäs ja ainakin itse pidin ulkonäöstä jopa yllättävän paljon.

Ulkonäln suhteen tuoli on erittäin viimeistelty. Pohjasta löytyvät hyvin tikatut ja viimeistellyt saumat kuin myös erittäin hienosti ja hyvin viimeistellyt varmistus punomat, jotka on kiinnitetty hyvin. Yhtäkään roikkuvaa saumaa tai

Istuvuus

Sitten se tärkein eli miltä tuoli tuntuu istuessa. Vertailu kohtana oli puinen musta selkäjakkara ja 80 € toimisto tuoli. Kilpailijoihin nähden istuvuushan oli täysin ylivertainen. Mukavan pehmeä, mutta ei upottava. Selkä uppoutuu mukavasti kuppimaiseen istuimeen. Ristiselän taakse tuleva selkätuki on erittäin helppo asettaa oikealle kohdalle. Niskatuki asettui ainakin itsellä hieman oudosti, mutta johtunee enemmän istujan asennosta kuin istuimesta itsestään.


Mitä parannettavaa löysimme tuolista?

Käsinojat tuntuivat hieman liian muovisilta (jota ne tietenkin olivatkin) ja heiluvilta. Jos nämä saataisiin hieman jykevämmän oloisiksi niin tuoli hipoisi täydellisyyttä. Toki myös hinta on hieman kirpaiseva, sillä tällähetkellä (kirjoitus hetkellä) ~270 €. Moni voi hieman irvistää nähdessään hinnan, mutta ottaen huomioon miten tärkeä hyvä tuoli on varsinkin paljon koneella istuville niin hinta ei paljon siinä kohtaa paina.


Yhteenveto

Yhteenvetona voidaankin siis todeta, että jos ajatuksena on ollut hankia uusi tuoli tai ihan kunnon pelituoli peli-iltoihin niin voimme varauksetta suositella L33T -pelituolia. 150 kilon kantokyvyllä sopii niin pienemmälle kuin isommallekin pelaajalle.

Voit tutustua lisää tuotteeseen Aurora Group Finlandin sivuilla tai L33T-Gamingin sivuilla näistä linkeistä.

Sisällön tarjoaa Blogger.