Header Ads

Versa Gripps Pro, joka tilanteen herra salilla

Salille on olemassa monenlaisia apuvälineitä aina rannetuista, hanskoihin kuin vetoremmeihinkin, mutta tämän päivän kirjoituksessa tarkastelemme uutta, jos niin voi sanoa, tuttavuutta nimeltä Versa Gripps. Versa Grippsit ovat rannetta tukeva ja kämmeniä suojaavat hanskat. Ikääkin kyseisellä tuotteella alkaa olla parisen kymmentä vuotta, joten tuotetta on hiottu jo pitkä tovi aina vaan paremmaksi.

Versa Grippsien idea on, että saat niiden avulla muutaman vedon tai noston lisää ja sitä kautta pystyt kasvattamaan tuloksiasi. Toki tulosta syntyy ainoastaan omalla tekemisellä, mutta näillä saat hieman apua siihen omaan tekemiseen.

Yleisilme ja tunne


Versat ovat erittäin laadukkaan ja kestävän tuntuiset eli voidaan olettaa pitkää ikää salilla. Niitä saat useassa eri koossa ja kolmena eri versiona, joista arvostelemme nyt PRO versiota. Kokojen ansiosta jokaiselle niin pienikätisille kuin isompienkin käsien omistajille pitäisi löytyä sopiva koko.

Ne ovat helppo laittaa käteen yhden kiinnitystarransysteemillä ja käyttö vaatii vain kahden kuvan ohjeet (kuvat löytyvät alta). Voit siis käyttää niitä työntö-, että vetoliikkeissä. Versat sopivat myös intensiiviseen crossfitharjoitteluun mikäli satut harjoittamaan kyseistä lajia.

Versojen tikkauksia ja muuta rakennetta tarkemmin tarkastellen ja salilla testaillen huomaa nopeasti niiden laadun ja yksinkertaisuuden. Heikkoja kohtia on vaikea tuotteesta löytää.Käyttö

Käytössä ensi tuntuma tuntuu hassulta, sillä ranne remmi on aika lyhyt mutta kun Versat saa kiinni ja alkaa tekemään liikkeitä tunnelma muuttuu paljon kotoisammaksi, varsinkin jos on käyttänyt ennen rannetukia tai remmejä. Hetken totuttelun jälkeen Versa Grippsejä ei enää oikeastaan edes huomaa käsissään. Reenin jälkeen huomaa, etteivät kämmenet kuluneet juuri ollenkaan. Rannetukikin tuntui kestävän isommillakin painoilla ja tuki oli napakka, mutta ei sentään verta pysäyttävän kireä tai liikettä haittavan jäykkä. Myöskään ote ei lipsunut jota on tapahtunut ainakin joillakin remmeillä. Tämä oli iloinen yllätys ja korosti selkeästi tuotteen laadukasta tuntua.

Ainoana huonona puolena Versoissa voi mainita sen, että ne eivät tuo pöytään juuri mitään uutta mitä muilla tuotteilla ei pystyisi jo nyt tekemään ja ne vaativat hetken totuttelua.
Kenelle suosittelemme?

Mikäli sinulla on aika hankkia uusia remmejä tai rannetukia salille niin harkitse Versa Grippsejä. Saat useamman tuotteen samassa paketissa ja et takuulla pety laatuun. Hinta on toki hieman suolainen (~50 € paikkeilla Suomen markkinoilla).

Versojen käyttö veto ja työntötekniikoissa.
Sisällön tarjoaa Blogger.