Header Ads

Maahanmuutto, EU ja YK - Vitsauksien kolmikantaTiviistäkäämme heti alkuun mistä tässä tekstissä on kyse ja miksi maahanmuutto on vitsaus. Maahanmuutto on vitsaus, koska YK ja EU eivät ymmärrä, että ihmiset jotka eivät sisällytä samoja arvoja, osaamista, kieltä, kulttuuria ja halua integroitua ja unohtaa vanhoja tapojaan, kieltään ja kulttuuriaan eivät tule ikinä integroitumaan maihin joihin tulevat vaan tulevat aina pyrkimään siihen, että he luovat omia "mikrovaltioitaan" EU maiden sisään.

Ainoa tehokas tapa taistella massamaahanmuuttoa ja ilmastonlämpenemistä vastaan olisi vähentää näiden ihmisten määrää radikaalisti ja nopeasti. Valitettava ja kivulias totuus.

Mitä Suomi tekee väärin maahanmuuton suhteen?


Suomi houkuttelee maahanmuuttajia turvallisuudellaan ja suurilla tuilla. Nyt joku varmasti sanoo, että he saavat aivan saman kuin suomalaiset ja näin varmasti onkin monessa tapaukessa, mutta ei tule unohtaa, että nämä henkilöt saavat myös useammin harkinnanvaraista tukea ja eivät ole ikinä maksaneet penniäkään veroja Suomeen, joten he ovat välittömästi saapuessaan kulu valtiolle ja yhteiskunnalle. Ongelma tässä on se, että mikäli tämän annetaan jatkua ja sitä ei aktiivisesti estetä tulevat nämä ihmiset syrjäyttämään suomalaiset pelkällä syntyvyydellään. Lisäksi he tulevat tutkitusti perustamaan omia "mikro maitaan" maiden sisässä ja näiden mikromaiden edustajat tulevat ajamaan omien "maidensa" etuutta. Eivät kyseisen maan eli Suomen vaan nimenomaisesti oman "mikromaansa". Hyvänä esimerkkinä voidaan ottaa esimerkiksi Belgiaa, jossa muslimiryhmittymä sai jo kaksi paikkaa heidän eduskunnassaan. Mitä tämä ryhmittymä siten tekee? He ajavat esimerkiksi  naisten ja miesten eriyttämistä busseissa. Jos tämä ei ole oman kulttuurin ja tapojen ajamista maan tapojen ja lakien yli niin mikä sitten? Jos joku muu olisi ehdottanut tällaista olisi hänet jo potkittu pihalle kyseisestä eduskunnasta ja feministit syöneet hänet iltapalaksi.

On myös tärkeää muistaa vanha sanonta: "Paska valuu alaspäin." Toisin sanoen se ihmisväki mikä näistä kolmansista maista valuu Suomeen ja muualle Eurooppaan ei ole parasta antia vaan sitä paskinta. Tästä olemme saaneet esimakua Suomessa pitkin vuosia massamaahanmuuton alettua niin ensimmäisenä terrori-iskuna ikinä Suomenssa kuin juuri ilmenneestä lapsiraiskausringistä Oulussa. Onkin erityisen järkyttävää, että nämä nähdään aina vain yksittäisinä tapauksina mediassa ja politiikassa eikä suinkaan ongelmana johon tulisi puuttua jo syytasolla, sen sijaan, että hoidetaan aina vain yleistyviä oireita ja seurauksia.

Sanan vapaus uhattuna


YK ja EU ovatkin kunnostautuneet viime aikoina upeasti sananvapauden kitkemisessä. YK ja EU ovat aktiivisesti pyrkineet ja tulevat pyrkimään estämään vapaan keskustelun aiheesta sekä pyrkivät kriminalisoimaan maahanmuutosta keskustelun, koska tietävät, että jos siitä keskusteltaisiin avoimesti aiheuttaisi se suurempaa vastusta kuin mitä se on jo synnyttänyt.

Kaikki jotka vastustavat haittamaahanmuuttoa tullaan ja osaa onkin jo ilman järkevää syytä, kutsumaan rasisteiksi, natseiksi, semitisteiksi ja tai miksi tahansa muuksi kyseinen "parempi väki" keksiikään heitä kutsua. Hyvinä esimerkkinä on netin sensuuri ja laki joka meni viimeksi läpi EU:ssa joka kieltää periaatteessa kaikkien nettimeemien käytön, koska mistä voit tietää ettet loukkaa jonkun oikeutta kyseiseen kuvaan? Ja he myös aktiivisesti pyrkivät kriminalisoimaan kriittisen keskustelun maahanmuutosta (katso Computing Forever Video kohta 1:10 jutun loppu).

Maailman meno ja huolestuttavat käännökset


Hyvänä esimerkkinä mitä maailmalla tapahtuu ja mitä tulee tapahtumaan myös Suomessa on Irlanti. Irlanti muistuttaa Suomea kooltaan ja väestöltään huomattavasti. Heillä on myös käynyt aivan samoin kuin Suomessa, että maahan otetaan yhä enemmän ja enemmän maahanmuuttajia jotka kuormittavat hyvinvointivaltion resursseja, vievät asuntoja ja muita resurseja samalla kun terveydenhuolto tukkiutuu, asunnottomuus kasvaa ja yhteiskunnan levottomuus on kasvanut. Heidän poliitikkonsa ovat myös aktiivisesti ajaneet maahanmuuton lisäämistä "ymmärtämättä" mitä se tarkoittaa kyseiselle maalle.

Loppuun on hyvä myöntää, että tuen maahanmuuttoa, mutta vain ja ainoastaan silloin mikäli kyseinen henkilö, joka maahan tulee on koulutettu, omaa samat arvot kuin jo maassa olevilla ihmisillä, integroituu välittömästi ja kaikkein tärkeimpänä asiana tuottaa veroeuroja valtiolle ilman, että on itse kulu. Jos henkilö on kulu, ei häntä kannata ottaa sellaiseen maahan kuin Suomi, koska maksamme tälläkin hetkellä velkaa jolloin kulut on minimoitava ja tulot maksivoitava. Oman maansa tukeminen ja omien kansalaisten hyvinvoinnin varmistaminen ei ole rasismia, natsismia tai semitismiä tai miksi ikinä kukaan teistä idiooteista keksii sitä kutsuakaan vaan nimenomaisesti nationalismia, jota myös Suomessa kaivattaisiin lisää. Maailman parhaasi äänestettyä ja maailman parhaana pidetystä maasta kannattaa ja pitää olla ylpeä. Omien kansalaisten hyvinvoinnista huolehtemista oltaisiin enne pidetty kunniatekona, mutta ei enää. Ei siis ole myöskään ihme, että yhä suurempi osa nuorista syrjäytyy.

Loppuun on hyvä suosittella kaikkia katsomaan "Computer Forever" video, jossa hän avaa asiaa vieläkin paremmin ja käyttää esimerkkinään juurikin Irlantia.


Sisällön tarjoaa Blogger.