Header Ads

VHTS huippu laatua brasilianjujutsupukuihin ja lukkopainin reenivaatteisiin

VHTS eli Very hard to submit on Amerikkalainen firma joka tekee laadukkaita ja hyvän näköisiä kamppailuvarusteita ja urheiluvaatteita. Heiltä löydät myös hupparit ja t-paidat arkeen. Erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus BJJ pukujen maailmasta meille. Nyt pääsimmekin tutustumaan muutamaan heidän tuotteeseensa.

New Moon Brasilianjujutsupuku


Kokoja puvusta löytyy hurja määrä on peruskoot ja sitten kaikkea siltä väliltä. Pääset todellakin mallaamaan kehosi sopivan kokoiseen pukuun eikä tarvitse ostaa vaan sinnepäin olevaa peruskokoista pukua. Puvuntakki on 450 g/metri ja 10 oz (eli noin 0,28 kg) housut eli peruskamaa painon suhteen. Pukua saa mustana, valkoisena ja sinisenä.

Housuissa on 6 lenkin nauha kiinnitys joka pitää varmasti housut ylhäällä kovemmassakin sparrissa. Tikkaukset ja muutenkin housujen laatu vaikuttaa erittäin hyvältä. Varmasti kestävät hyvin.


Hienoja yksityiskohtia ympäri pukua on kuun kuvia muutama ja VHTS logoa ja pari inspiraatio lausetta mutta kokonaisuutena ei mitään räikeää vaan hillittyä ja laadukkaan näköistä. Paikat on myös merkeille mietitty hyvin jotta ei haittaa käyttöä. Kaiken kaikkiaan erittäin hillitty ulkomuoto joka sisältää ison määrän hienoja yksityiskohtia ja jos laadusta puhutaan ei siinä ole mitään puutteita. Puku laadusta ja suorituksesta välittävälle BJJ kaverille. Suosittelemme.


Pitkähihainen rashguard Lukkopainiin tai Brasilianjujutsupuvun alle


Väreissä löytyy musta ja valkoinen. Kokoja löytyy useita. Koko on napakka ja pysyy hyvin paikallaan reenatessa. Paita on miellyttävän tuntuinen ja laatu selkeästi tuntuu käytössä. Molemmilla sivuilla alhaalla reiälliset osiot jotta pysyt viileänä treenatessa. Ei tarvitse huolehtia paidan repeämistä tai kääriytymistä rullalle pyöriessä matossa. Erittäin hyvä rashguardi lukkopainiin tai brasilianjujutsussa puvun alle. Jälleen laadukasta ja hyvän näköistä tuotetta VHTS:ltä.


Sisällön tarjoaa Blogger.