Header Ads

Osprey kantaa tavarasi kohteeseen tyylillä ja laadulla

Osprey pyysi meitä tarkastelemaan muutamaa reppuaan ja näimpä siis teimme. Kokeiluun pääsi tällä kertaa niin vaellukseen sovultava Talon 22 (tukevasti selkään asettuva vaellus kumppani), matkustamiseen soveltuvat Sojour 60 (niin iso ettet uskokkaan), Ozone 36 (pienempään matkan nälkään) ja  arkipäiväiseen käyttöön soveltuva Nebula 34 (arkipäivän sankari).

Joten tämän pidemmittä puheitta aloittakaamme.

VaellusTalon 22


Esimmäinen asia minkä huomaat Talon 22 otettuasi sen käteen on se, että se on kevyt. Todellakin tärkeä asia jos aijot lähteä vaeltamaan sillä jokainen lisäkilo tuntuu jaloissa pidemmän matkan päätteeksi.

Materiaaleista huomaa, että kyseessä ei ole halvimman pään reppu, sillä kiinnikkeitä löytyy niin polkupyörän kypärälle, vaellussauvvoille kuin vesipussille heti kantohihnojen takaa. Taskuja mokomasta löytyy huomattava määrä. Takana yksi isompi, tosin litteähkö tila, tämän jälkeen isompi päätasku jossa pienempi sisään rakennettu pikkupussukka jossa lenkki johon saa esim avaimet sopivasti roikkumaan. Sivulta löydät vielä pienet pussukat jotka asettuvat noin kylkien kohdille.

Selässä reppu pysyy tukevasti kiitos rinta ja vatsa kinnikkeiden jotka helppo vetämällä kiristää sopivan kokoisiksi.

Matkustaminen


Sojour 60

Tuntuuko, että tila ei koskaan riitä. Ärsyttääkö kun pitäisi saada ne papan saappat kokoa 54 mahtumaan reppuun, koska mikään muu ei tunnu niin hyvältä kuin metallikärkiset kumisaappaat aurinkorannalla? Ei hätää, sillä tästä laukusta ei tila lopu. 60 litraa vetävä Sojour on valtava ja kun tarkoitan valtava niin todellakin tarkoitan sitä.

Ominaisuuksien suhteen mukanahan on perus vetokahva ja renkaat ovat sopivan hyvät. Eivät jumittuneet vaikka oli hieman hiekkaa asfaltilla, johon yleisemmin laukut tuppaavat tökkäämään.

Kahvoja löytyy niin yläpuolelta kuin sivustakin, joten pysty kantamaan laukkua lähes miten päin tahansa. Ehkä erikoisin ominaisuus on laukun selästä löytyvät kantohihnat. Ne ovat vetoketjun takana piilossa josta ne voidaan ottaa esiin ja kiinnittää reppuun jolloin Sojour 60 lähtee kantoon selässä, sillä odotuksella tosiaan, että jaksat möhkälettä kantaa selässäsi.Ozone 36

Jos haluat viedä laukkusi lentokoneeseen etkä pistää ruumaan. Tässä on sopivan pieni laukku jonka kokonsa perusteella saa viedä koneeseenkin. Ozone 36:sessa on isot renkaat, teleskooppivetokahva ja sivussa kantokahva. Kuljetus toimii siis helposti joka paikassa. Takana on iso tasku joka sisältää myös ID-taskun johon voit laittaa tietosi. Edetä löytyy myös pieniä ja isoja taskuja. Mikäli et tarvitse paljon tavaraa mukaan ja tavarasi mahtuvat lentolaukkuun sekä reppuun niin Ozone 36 on valintasi. Hillitty ulkonäkö ja virheetön toimivuus.


Arkipäivään ja matkaan


Nebula 34

Edessä useita pieniä ja isoa taskua. Hyvän kokoinen päätasku jossa läppärilokero. Toinen iso päätasku jossa myös läppäritasku. Vahvat kantohihnat ja pehmustettu selkämys. Paljon tilaa perus tarvikkeille mitä ikinä saatat repussasi kantaakaan. Pehmeä kantaa ja huomattavasti mukavempi arkikäyttöön kuin Talon 22.

Mikäli kiinnostuit Ospreyn repuista ja tuotteista pääset tutustumaan niihin lisää tämän linkin kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.