Header Ads

Kokeilussa Smuggling Duds Boxerit

Smuggling Duds tuo uutta tuulta boxereihin. SD:n boxereissa on perusvärejä sekä eri maiden lippuja. Erikoisuutena heillä on boxereissaan edessä mallista riippuen joko ilkopuolella tai sisäpuolella tasku. Tämä jemmatasku tuo uusia mahdollisuuksia boxereille. Laatu ja mukavuus on otettu hyvin huomioon. Jokainen malli istuu hyvin ja taskua ei huomaa käytössä, vaan käyttömukavuus on hyvä. Boxerit ovat sopivan kireät, kevyet ja pehmeät käytössä.

Super 2.0Ulkonäkö hillitty musta pienellä logolla lahkeessa. Sisällä iso tasku jossa voit säilyttää tärkeitä tavaroitasi tai vaikka kondoomeja tilanteen varalle. Tavarat pysyvät helposti mukana ja piilossa. Hauska keksintö ja laadukkaat boxerit.


Union JackJos haluat lisää väriä ja näyttävyyttä boxereihisi voit valita vaikka Union Jack boxerit. Tietysti mukana on myös edessä oleva tasku arvotavaroille. Hieno väritys ja jemmatasku toimii myös tässä mallissa.

Käytettävyydeltään oikein istuvat, mutta kuten yleisesti tämäkin on hieman makuasia. Mikäli haluat napakat bokserit valitse nämä. Jos haluat enemmän ilmavuutta valitse jotkin toiset.


Käy tutustumassa lisää Smuggling Dudsin taskuboxereihin heidän nettisivuillaan tämän linkin kautta

Sisällön tarjoaa Blogger.