Header Ads

Testissä Feel Vivid luonnontuotteetFeel Vivid on Vaasasta ponnistava korkealaatuisia luonnontuotteita valmistava ja maahantuova yritys. Yritys menee laatu ja puhtaus edellä, joten heitä on helppo 
tukea. Esittelemme tässä artikkelissa teille muutamia heidän tuotteitaan. 


Millaisia ovat Feel Vividin tuotteet? 

Nopealla listauksella voimme heti nähdä mistä Feel Vividissä on kyse, sillä heidän tuotteensa ovat täysin:
  • GMO-vapaita 
  • laktoosittomia 
  • gluteenittomia 
  • lisäaineettomia 
Lyhyesti voidaankin siis todeta, että mitään ylimääräistä et heidän tuotteistaan löydä. Joku voi tietenkin pitää tätä myös negatiivisena asiana, sillä suurinosa lisäaineista ei ole haitallisia ja ne lisäävät tuotteiden säilyvyyttä, mutta tällöin me ainakin kysymme: "Miksi edes ottaa riski?"

Uutteet

Sieniä on käytetty lääkinnällisessä tarkoituksessa iät ja ajat. Tässäpä hyvä tuote, Mushroom Mix jos haluat sukeltaa sienien terveelliseen maailmaan. Mushroom mix koostuu viidesta tuplauutetusta sienestä. Agaricus blazei, Cordyceps, Maitake, Reishi ja Siitake. Näin saadaa usean sienen hyvät vaikutukset keholle. Ne auttavat kehoa pysymään tasapainossa ja taistelemaan joka päiväisiä uhkia vastaan aina perus pöpöistä nuhaan ja kaikkea siltä väliltä.

JauheetSuper Green Mix on viherjauheseos, johon on valittu parhaat neljä viherjauhetta. Sekoituksessa on spirulinaa, chlorellaa, vehnänorasta ja ohranorasta. Jauhetta voi sekoittaa esimerkiksi mehuun, puuroon tai pirtelöön. Helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea terveellistä. Jos ajattelin lusikalla maistaa niin varoituksena, että se voi kaataa kovemmankin karpaasin, mutta ruaan / juoman seassa kyseistä jauhetta ei edes huomaa ja samalla saat ison annoksen terveellisyyttä mukaan.

Muut superfoodit Pähkinät sisältävät paljon hyviä rasvoja ja toimivat esimerkiksi terveellisenä välipalana. Esimerkiksi Cashew pähkinät ovat erityisen herkullinen välipala. Feel Vividin Cashew pähkinät ovat tietysti luomua ja ne voit ostaa vaikka säästöpakkauksessa 2,5 kilon paketissa ja samalla säästäen rahaa. Kaupasta voit toki käydä ostamassa niitä suolattuja ja maistettuja pähkinöistäsi niin paljon kuin haluat, mutta luomuna ilman mitään ylimääräistä et näin herkullisia pähkinöitä löydä ja vieläpä näin edulliseen hintaankin.
Feel Vividiltä saat myös muun muassa Goji-marjat, marjajauheet, proteiinijauheet kuten hamppu- ja herneproteiinijauheet, raakakaakaojauheet, siemenet ja teet. Tuotte valikoimaa löytyy ja vaikka kaikki tuotteet eivät pakolta ole Suomen metsästä omin käsin poimittuja, kuivattuja ja pussitettuja niin silti vanha sanonta pätee tässäkin: "Suosi suomalaista".Sisällön tarjoaa Blogger.