Header Ads

Osprey hanki kunnon laukku joka tilanteeseen

Olet sitten menossa luontoon tai vaan matkustamassa muuten vain Osprey tarjoaa joka tarkoitukseen huippu laadukkaat reput ja laukut. Nämä tuotteet on tehty kestämään, niihin on käytetty laadukkaita ja kalliita materiaaleja. Pääsimme testaamaan muutaman huipputuotteen heiltä.

Kestrel 58


Jos olet menossa vaeltamaan tässä on valintamme sinulle. Varsinkin pitemmillä reissuilla huono reppu alkaa rasittaa kehoa armotta, joten kotiin tullessasi olet tyytyväinen sijoitettuasi laadukkaisiin tarvikkeisiin. Kestrel 58 on nimensä mukaisesti mukavan 58 litraisen kokoinen rinkka, joka on täynnä hienoja yksityiskohtia muun muassa selän puolella hengittävä pehmuste ja mukana sadesuoja. Taskuja löytyy ympäri reppua useita, reppu on kevyt kantaa, tukevasti selässä pysyvä ja säätö onnistuu monesta paikkaa aina hihnojen selän korkeudesta perus kiristyksiin.

Värin valintoina löytyy musta ja vihreä. Hinta puoleisesti voidaan todeta, että koska kyseessä on todellakin korkealuokkainen vaellusreppu lähtee se halvimmillaan 190 €.

Suosittelemmekin kaikkia tutustumaan Kestrel 58 tarkemmihn vielä Ospreyn omalla sivulla josta löydät n. 10s pätkiä repun toiminnallisuuksista. Ehdottomasti katsomisen arvoisia, koska ainakin kirjoittajalla itsellään olisi muuten jääny muutama ovela kikka kokonaan huomaamatta repun asetuksissa.

Voit lukea lisää Kestrel 58 tämän linkin kautta

Transporter 95


Transporter 95 on joka matkustajan oma 95 litrainen kaveri. Kantomahdollisuuksia on useita aina perus reppuhihnoista kantokahvaan ja kaikkeen siltä väliltä. Yksityiskohtia Transporterista löytyy vaikka muille jakaa kuten sisäpuolella sijaitseva verkkomateriaalista tehty pienenpieni säilytystila. Myös ulkopuolella on sivussa pieni tasku. Transporter on erittäin helppokäyttöinen ja paljon hyviä yksityiskohtia sisältävä laadukas matkustajan kaveri.

Väri vaihtoehtoja löytyy Transportterista useita. Laukun voi hankkia mustana, harmaana, sinisena, punaisena, tai limenvihreänä. HinnaltaanTransporter 95 on hieman halvempi kuin Kestrel 58, joka tarkoittaa, että se on jutun kirjoittamis hetkellä saatavilla 160 € hintaan.

Kuten Kestrel 58:n kanssa, suosittelemme kaikkia kurkaamaan Osprey:n sivun, josta löytyy video ja lisää kuvia laukusta.Sisällön tarjoaa Blogger.