Header Ads

Feminismin ansiosta yhä useampi aasialainen nainen saa itselleen suomalaisen aviomiehenYksi feminismin aiheuttama mielenkiintoinen muutos suomalaisilla pariutumismarkkinoilla on aasialaisten naisten suosion kasvu suomalaisten miesten keskuudessa. Vielä 20 vuotta sitten aasialainen nainen + suomalainen mies pariskuntia näki kaupungilla liikkuessaan harvoin, ja kun näki, niin väistämättä mielessä kävi puheet postimyyntimorsiamista ja seksimatkoista. Nykyään ulkona liikkuessaan näkee yhä useammin nuoria, kaikilla mittapuilla katsottuna menestyneen näköisiä nuoria miehiä kävelevän kaunis ja hyvävartaloinen aasialainen tai aasialaistaustaisen näköinen nainen käsipuolessan. Jos vielä 20 vuotta sitten joskus saattoi ajatella, että "otti aasialaisen vaimon kun ei suomalaista saanut", niin nykyään aasialainen nainen + suomalainen mies pariskuntia tarkkaillessaan on hyvin usein ilmiselvää, että "otti aasialaisen vaimon, koska pystyi".

Suomalaisessa ja länsimaalaisessa yhteiskunnassa sekä yleisesti maailmassa länsimaalaiset "valkoiset" ihmiset ovat ainakin yleensä sosiaalisesti korkeammassa asemassa olevia, kuin muista etnisistä taustoista tulevat. Ja kun tiedostamme sen tosiasian, että naiset lähes poikkeuksetta haluavat pariutua ns. ylös päin, on hyvin luonnollista että monet aasialaiset naiset valitsevat mieluummin länsimaalaisen miehen aasialaisen miehen sijaan. Miehille sitä vastoin naisen sosiaalinen asema ei ole niin tärkeä. Toki sillä on joillekin pieni merkitys, mutta suurimmalle osalle miehistä parin valinnassa tärkeitä kriteerejä ovat naisen ulkonäkö ja luonne, sekä se että mies tulee parisuhteessa hyväksytyksi sellaisena kuin on, ja että parisuhde on tasapainoinen. Nämä kun ymmärtää, niin ei Kokoomuksen Petteri Orponkaan tarvitsisi enää ihmetellä, miksiköhän miehet ja naiset eivät enää kohtaa toisiaan.


Mistä sitten aasialaiset naiset saavat kiittää menestystään suomalaisten (ja muidenkin länsimaalaisten) miesten keskuudessa? Suuri kiittäminen on feminismiä, sillä feminismi on opettanut monet naiset väheksymään ja muuttamaan miehiä feminiinisempään suuntaan (ja nimenomaan väheksymään ja muuttamaan länsimaalaisia miehiä) sekä kannustanut naisia olemaan huolehtimatta ulkonäöstään. Sillä aikaa kun useat suomalaiset naiset (ja muut länsimaalaiset naiset) ovat feminismin vaikutuksen takia muuttuneet vähemmän viehättäviksi, ovat aasialaiset naiset säilyttäneet naiselliset ominaisuutensa eivätkä ole alkaneet yrittää muuttaa miehiä toisenlaisiksi.


Onko sitten ollut niin, että aasialaiset naiset olisivat ennen feminismiä olleet vähemmän viehättäviä kuin länsimaalaiset "valkoiset" naiset? Ei oikeastaan. Tietysti ihminen yleensä valitsee kumppanin sieltä, mistä helpoiten löytää ja ns. "omien" keskuudesta vielä entisinä aikoina kumppanin löytyminen kävi helpoiten. Ennemminkin on niin, että nykyään kansainvälistymisen, maahanmuuton ja turismin (mm. Thaimaan matkailu, reppureissailu) ansiosta miehet ovat "löytäneet" aasialaiset naiset, jotka ovat pysyneet lähes muuttumattomina feminismistä huolimatta ja huomanneet näiden kunnioittavan yhä perinteisiä arvoja. Näin miehet ovat tunteneet saavansa olla omia itsejään ja kun vielä monet naiset länsimaissa ovat lihoneet ja feminismin aivopeseminä lopettaneet ulkonäöstään huolehtimisen, ovat ulkonöstään huolehtivat aasialaiset naiset näyttäytyneet miesten silmissä paremmilta vaihtoehdoilta puolisoiksi.


Mitä sitten sanoisi aasialaisille naisille? Älkää omaksuko feminismiä, jos haluatte jatkossakin pariutua helposti ns. ylöspäin ja säilyttää hyvän menestyksen miesten keskuudessa. Mitä sitten sanoisi pariutumisvaikeuksien kanssa kamppaileville naisille? Älkää kuunnelko feministejä tai jos olet kääntynyt feminismiin, niin jätä se. Tee yhteistyötä miesten kanssa ja hyväksy se, että miehet ja naiset ovat erilaisia eikä suomalaisia tai yleensäkään länsimaalaisia "valkoisia" miehiä tarvitse muuttaa toisenlaisiksi, vaan kulttuurien muutostarpeet ovat aivan jossain muualla. Vielä kun pitää ulkonäöstään huolta, niin eiköhän sieltä joku jo äkkiä ala kiinnostua.


Ja niin kuin eräs tuntematon nimimerkki eräällä keskustelupalstalla kerran totesi: "Mieluummin sitä panee vaikka rahalla naisen näköisiä naisia Thaimaassa, kuin kännisiä valaita Suomessa muutaman siiderin sisäänpääsymaksulla".


Jos ajattelet, että ehkäpä aasialainen nainen voisi sopia sinullekin, katso täältä suositellut deittisivut ja ryhdy toimeen.


Jos pidit tästä kirjoituksesta, saatat olla kiinnostunut myös lukemaan millainen aasialainen nainen viehättää sinua eniten.

Sisällön tarjoaa Blogger.