Header Ads

Pulseroll tärinän kautta parempaan lihasten huoltoon

Pulseroll tarjoaa tärisevät uutuudet lihasten huoltoon. Heiltä löydät erilaiset foamrollerit ja hierontapallot, joiden avulla hoidat lihaksiasi asteen tehokkaammin kuin kaupan tavallisilla tuotteilla. Tutustuimme muutamiin heidän tuotteesiinsa. 

Mitä tuotteet sitten saavat aikaan kehossa 
  • Auttavat palautumisessa 
  • Poistavat maitohappoja 
  • Aukaisevat jumeja kehossa 
  • Kasvattavat verenkiertoa 
  • Vähentävät seuraavan päivän kipuja 

Säästät myös rahaa hoitamalla itseäsi näillä tuotteilla verrattuna siihen, että menisit kalliille fysioterapeutille. 

Tuotteiden akut kestävät jopa 3 tuntia ja jokainen tuote on kevyt kantaa. Tärinä on säädettävä neljällä eri asteella eli jokaiselle löytyy sopiva tärinän taso rullausta varten.

Pulseroll Vibrating Foam Roller Plus 

Uudella kuvioinnilla varustettu ja pitempi tärisevä Pullseroll on ehkä paras jokapaikan palvelija keholle. Neljä tärinä tasoa takaavat jokaiselle sopivan tärinätason. Tuote on helppo käyttöinen. Lataus johdolla lataat seinästä ja yhden napin avulla käynnistät ja säädät tärinä tason, jonka jälkeen annat sen hoitaa sinua. Tunne on täysin erilainen käytettäessä Pulserollin tärisevää foam rolleria verrattuna tavalliseen foam rolleriin, jossa joudut itse tekemään työn ja rullaamaan. 

Ei muuta kun kehon jumeja avaamaan. Iso suositus tälle tuotteelle lähtee koko testi porukalta. Tuote oli testissä niin painonnoston, judo kuin lenkeilyn jälkeen eri ihmisillä ja jokainen totesi, että jumit aukesivat ja olo oli selkeästi parempi kuin jos olisi jättänyt käyttämättä treenin jälkeen.

Mukana Pullserollissa tulee säilytyspussi ja kuvalliset reeniohjeet. 

Pulseball Vibrating Massage Ball 

Pulserollin tärisevä tuplapallo on erittäin hyvä esimerkiksi selkärangan ympäristön jumeihin, mutta soveltuu myös moneen muuhun paikkaan. Samat loistavat hyödyt kuin Pulseroll Vibrating Foam Roller Plussassa. Pienen kokonsa ansiosta, helppo napata vaikka toimistolle matkaan. "Hieronta" jos sitä sellaiseksi saamme kutsua onnistui myös kirjaa lukiessa iltasella. Pakkohankita jokaiselle, joka tekee istuma työtä. 


Mukana myös ohjeita kuvien kera, jotta voit helposti hoitaa eri kohtia kehostasi. 
Pääset tutustumaan tuotteisiin lisää tämän linkin kautta.


Sisällön tarjoaa Blogger.