Header Ads

Lapsia opetetaan rasisteiksi ja seksisteiksi ABC-kanavan puolesta


Australialainen ABC on julkaissut videon jossa se suoraan opettaa lapset olettamaan, että valkoihoiset miehet ovat etuoikeutettuja. Otetaampa pari askelta taaksepäin välittömästi. En tunne yhtäkään "etuoikeutettua" valkoihoista miestä. Jokainen tuntemani mies on tehnyt pienen ikänsä töitä ansaitakseen edes puolet siitä mitä heillä tänä päivänä on niin talosta autoon kuin kesämökkiinkin, jos heillä edes on sellainen. Unohtamatta, että nämä ihmiset ovat käyttäneet vuosia koulutukseen kuin myös oppiakseen työnsä.

Ja pari askelta eteen päin.

ABC kirjaimellisesti opettaa lapset olettamaan, että valkoihoiset ovat saaneet X asian synnyin lahjana... eli toisin sanoen opettavat lapset rasisteiksi. Toisekseen ABC opettaa lapsille, että miehet ovat jotenkin synnyin lahjana varakkaampia, eli he opettavat seksismiä.

Kuka oikeasti keksii tätä roskaa? Onko nykyisillä TV-studioilla, jokin oma ryhmänsä, joka keksii tätä vai mistä ihmeestä tätä roskaa tulee, ja kysyn tätä nyt ihan tosissani. Luulin aikoinani, että tosi-tv olisi pahinta mitä TV:lle on voinut tapahtua, mutta olin selkeästi väärässä.

Alta näet kyseisen videon ja boonuksena heidän uusimman videonsa, jossa he hyökkäävät nettiä ja sen käyttäjiä vastaan, koska onhan se nyt kauheaa jos joku voi olla eri mieltä sinun kanssasi...
Bonus 1. ABC uusin video.


Bonus 2. The Thinkeryn video jossa hän käy toisen videon kokonaisuudessaan läpi ja kertoo mikä siinä on vikana. Tämä kannattaa katsoa.


Sisällön tarjoaa Blogger.