Header Ads

Jordan B Petersonin haastattelu nyt suomennettuna
Jordan B Petersonin haastattelu Channel 4:lla on yksi parhaimpia haastatteluja mitä TV:ssä on ikinä näytetty. Nyt tämä haastattelu on käännetty suomeksi Adele Kottaraisen ansiosta, josta täydet pisteet ja papukaijamerkki. Suosittelemme kaikkia katsomaan videon ja jakamaan tämän jutun, mikäli ette ole vielä sitä nähneet ja tehnet.

Tässä mitä Adele Kottaraisella on sanottavana videosta:

Käänsin suurta huomiota maailmalla herättäneen haastattelun, jossa Jordan B Peterson ja Channel-4 haastattelija Cathy Newman ottavat yhteen. Jordan Peterson suoriutui haastattelusta mestarillisesti.
Rautaista argumentaatiota käyttäen, jossa hän hyödynsi loputtomalta tuntuvaa kokemustaan ja tietoaan. Peterson pala palalta murentaa haastattelijan tilaan, jossa hän joutuu lopulta käynnistämään itsensä uudestaan. Eräänlainen control+alt+delete.

Tätä haastattelua tullaan tulevaisuudessa käyttämään koulutusmateriaalina, kun koulutetaan poliitikkoja, journalisteja, haastattelijoita, agitaattoreita tai muita henkilöitä mediaa varten.

Haastattelija TV-4:n Cathy Newman on asialleen omistautunut feministi, joka tietää miten asiat ovat ja miten ne pitäisi korjata.

Haastateltava, professori Jordan Peterson on mielestäni tällä hetkellä netin merkittävin ajattelija. Peterson kokee antipatiaa 3-polven feminismiä, postmodernismia, uusmarxilaisuutta, “valkoista etuoikeutta”, “kulttuurista omimista”, äärivasemmistolaisuutta, kommunismia sekä fasismia kohtaan.
Haastattelussa käsitellään miesten ja naisten palkkaerojen syitä, miesten ja naisten eroja sekä toimivatko ihmisillä käytetyt masennuslääkkeet hummerilla.
Haastattelun kesto n 30 minuuttia. Tämä on pakko katsoa, jos Peterson ei ole tuttu. Kannattaa katsoa vaikka olisi Petersonin kirjat hyllyssä, kuva seinällä ja vaikka olisi nähnyt haastattelun aiemmin, niin loistava hänen suorituksensa oli. Pätkässä on jokaiselle meistä opittavaa.

Olen nähnyt parikymmentä Jordan Petersonin haastattelua jotka ovat tehty tämän jälkeen. Varsinkin valtamedian haastattelijoiden asenne Jordania kohtaan muuttui merkittävästi Cathy Newman-tentin jälkeen. Toimittajat eivät enää mene valmistautumattomina, takki auki, voitonvarmoina studiolle Petersonin kanssa osoittamaan kuinka hullu mies on kyseessä.


Alkuperäisen julkaisut näet täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.