Header Ads

Trezor - Nappaa kryptovaluutat turvaan taskuusi


rezor on yksi maailman parhaita tuotteita joilla voit suojata Bitcoinisi ja muut virtuaalivaluutat. Kyseessä on pieni voisiko sanoa turvatikku. Kolikkosi ovat Trezorissa turvassa toisin kuin kännykässä, tietokoneella tai valuuttapörssissä joista ne voidaan varastaa. Koska Trezor on pois netistä ei siihen voi päästä käsiksi kuin silloin mikäli joku saa laitteen haltuunsa ja tietää tunnuksesi.
Trezor on niin pieni, että voit kuljettaa sitä vaikka avainnipussasi.

Trezori on helppo käyttää. Yhdistät sen vain yhdellä mukana tulevalla USB / USB mini johdolla tietokoneeseen ja siirrät virtuaalivaluuttojasi Trezoriin tai Trezorista pois. Rahan siirtely on helppoa kiitos graaffisen käyttöliittymän joka toimii selaimessa.

Ainoa miinus joka Trezoria käytettäessä herää on tosiaan sen pieni koko, joka itsessään toki ei ole ongelma kuin siinä tapauksessa, että omaat isot kädet. Pienet näppäimet voivat olla isommille sormille vaikeat ja kömpelöt käsitellä. Pieni laite voi myös helposti hukkua, mikä ei ole erityisen toivottavaa mikäli siellä säilyttää suuremmankin määrän kryptovaluuttoja.

Tähän on tulossa onneksi muutos mikäli Trezor saa ulos piakkoin uusimman versionsa jossa on luvattu olevan kosketusnäyttö. Voinemme siis odottaa myös hieman isompaa laitettakin mikäli laitteen näyttöä tulisi jatkossa näpytellä.


Alla vielä nopea video siitä mitren Trezorin lompakkoon kirjautuminen ja tunnistautuminen tapahtuu laitteen avulla.


Sisällön tarjoaa Blogger.