Header Ads

Tasa-arvo löi feministien kasvoille BBC palkkaerotutkimuksessaTietyt naiset olivat erittäin vihaisia BBC:lle, koska BBC parhaimmin palkatut henkilöt olivat miehiä. Tästä syystä kyseiset henkilöt vaativatkin BBC:tä tarkastamaan palkkaerot sukupuolien välillä. Kuten yleensä BBC johto teetti tutkimuksen koskien sukupuolien palkkaeroja.

Tutkimus kuitenkin paljasti, että palkoissa ei ole mitään eroa, mutta 98 miestä ja 90 naista tulee samaan palkankorotuksen. Tästä kuten voinette arvata syntyi kunnon huuto ja raivo feministien puolelta.

Alla pari kommenttia (huonosti) suomennettuna suoraan feministien suusta:

Kuinka tämä on mahdollista. BBC on menettänyt otteensa asian suhteen. Monet naiset ovat erittäin vihaisia ja tutkimus on tehnyt heidät vain vihaisemmiksi.

Toinen haastateltu henkilö sanoi:

Mikään ei ole niin huonosti, etteikö BBC voisi tehdä siitä vieläkin huonompaa. BBC lähti ratkaisemaan "naisteneuro" ongelmaa ja päätyi lopulta maksamaan miehille enemmän.

Me ainakin täällä Miesasia.fi:llä iloitsemme tuloksesta ja emme voi kuin nauraa feministeille taas kerran. Ken leikkiin ryhty, leikin kestäköön. Faktat ovat puhuneet ja taas kerran näimme mistä feminismissä on kyse eli naisten etujen ja valta-aseman pönkittämisestä todellisen tasa-arvon kustannuksella. Jos he olisivat saaneet päättää olisi tutkimus varmasti kuopattu nopeasti ja syvälle kaikessa hiljaisuudessa.

Lisää aiheesta: 
BBC review finds 'no gender bias in on-air pay decisions'

Sisällön tarjoaa Blogger.