Header Ads

Rahaa kryptovaluutoilla


Moni on varmasti seurannut Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen nousua viime vuosina ja juuri viime viikolla nähtiinkin suosituimman kryptovaluutan Bitcoinin uusi ennätys kun se kävi hipomassa 19 000 dollarissa. Tämä tietenkin herättää kiinnostusta niissä ihmissä, jotka haluaisivat ymmärtää miten näillä kyseisillä valuutoilla voisi tehdä rahaa itselleen ja täten saavuttaa yhä itsenäisemmän roolin yhteiskunnassa.


Siksi päätimme itsekkin lähteä hieman asiaa selvittämään ja alta voit lukea ohjeet miten pääset nopeasti ja helposti alkuun kryptovaluuttojen ostossa, myynnissä ja "kaivamisessa".


1. Luo tunnus Coinbase sivustolle tai hanki "fyysinen" lompakkoCoinbase tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa ja myydä eri kryptovaluuttoja, mutta myös säilyttää näitä varoja puolestasi. Muistathan kuitenkin, että varmintapa suojella omaisuuttasi on siirtää kryptovaluutat esimerkiksi erilliselle muistitikulle tai laitteelle, joka on suunniteltu niiden säilyttämiseen.


Paras ja turvallisin vaihtoehto tallettaa rahat on fyysinen lompakko. Fyysisellä lompakolla tarkoitetaan yleensä laitetta kuten Trezor, jonne kryptovaluutat kuten bitcoin voidaan ladata ja säilyttää näin erillään muista laitteista. Tämä myös estää niiden katoamisen, varastamisen tai kavaltamisen, joka on aina mahdollista online palveluissa.2. Lataa Minergate tai NiceHash


Minergate on helppokäyttöinen työkalu joka sallii sinun kaivaa eri kryptovaluuttoja. Voit itse päättää helposti paljonko koneesi tehoja annat sen käytettäväksi tai mitä kryptovaluuttoja kaivat sen avulla. Minergate:ssa on myös mahdollista käynnistää niin sanottu "smart mining" ominaisuus, joka sallii ohjelman valita automaattisesti tuottoisimman kryptovaluutan kaivamista varten.

Toinen vaihtoehto on käyttää NiceHash ohjelmistoa. Se toimii samalla periaatteella, mutta tässä tapauksessa lisäät vain Bitcoin lompakkosi koodin ja painat START. NiceHash maksaa aina tietyn verran Bitcoineja ulos joko NiceHash lompakkoosi tai suoraan ulkoiseen lompakkoosi CoinBaseen.3. Lisää lompakon koodi ja ala kaivamaan.

Ladattuasi Minergaten/Nicehash ohjelmiston, voit aloittaa kaivuun välittömästi. Muista kumminkin käyttää ensin ohjelmistojen omaa benchmark ominaisuutta, jotta ne osaavat päättää mitä algoritmia käyttää kryptovaluuttojen mainaamiseen, äläkä unohda lisätä ulkoisen lompakkosi koodia maksua varten.


Sisällön tarjoaa Blogger.