Header Ads

Onko ulkonäöllä väliä?


Onko ulkonäöllä väliä? Moni mies ja nainen varmasti kysyy tätä kysymystä ja lyhyt, suora vastaus tähän on KYLLÄ. Naiset tuomitsevat miehiä ulkonäön perusteella siinä missä miehet naisia, ja onkin hassua, että miehiä tuomitaan useammin naisten esineellistämisestä kuin naisia miesten.

Hyvän esimerkin antaa alla oleva video jossa selitetään tarkemmin naisten käyttäytymistä rumien, normaalien ja komeiden miesten kanssa. On myös erittäin huolestuttavaa, että naisille sallitaan loukkaantua miesten lähestymisestä samaan aikaan kun heidän sallitaan odottavan, että miehet tekevät aloitteen. Tämä vastakkain asettelu karkottaa monet kokemattomat nuoret miehet pois parisuhdemarkkinoilta ja täten kärjistää sinkkutaloutta sekä estää parisuhteiden syntymistä. Nuorille miehille tulisikin mielestämme opettaa miten naisia lähestytään ja mitä parisuhteen hankiminen todellisuudessa kustantaa niin ulkonäön, varallisuuden kuin kaiken muunkin suhteen miehelle. Naisilla näitä kustannuksia ei juuri synny kuin silloin kun kyseessä on erittäin ruma tai ylipainoinen nainen eli nainen, joka on markkina-arvoltan erittäin alhainen, jolloin nainen joutuu nostamaan markkina-arvoaan jollain tapaa.

Yleisimpiä tapoja nostaa markkina-arvoa naisilla kuin miehillä on ulkonäön parantaminen. Helpointa markkina-arvonsa nostaminen on siten, että muuttuu ylipainoisesta normaalipainoisempaan esimerkiksi kuntoilemalla. Toinen vaihtoehto on toki meikit, vaatteet, plastiikka kirurgia tai yleisin miehillä resurssien hankkiminen.

Monella miehellä voikin olla vaikeuksia löytää parisuhdetta ennen kuin täyttävät +30 vuotta, jolloin naiset hyppäävät pois kullikarusellista. Tästä syystä me suosittelemmekin, että miehetkin kääntävät katseensa kauemmas ja tutustuvat listaukseemme parhaista deittisivuista täältä.


Sisällön tarjoaa Blogger.