Header Ads

Feminismi ja SJW pilasivat Star Wars: The Last Jedi -elokuvanEipä tässä voi muuta sanoa kuin, että feministit ja SJW pilasivat uusimman Star Wars leffan. Kirjoittaja voi itsekin myöntää käyneensä katsomassa sen ja miettineensä miten ihmeessä joku on voinut pilata tämänkin, mutta mitäpä sitä enempää ihmettelemään kun puikkoihin päästetyt paljastuvat feministeiksi ja SJW henkisiksi idiooteiksi.

Js luulit, että maailmassa ei ole voimaa, joka ihan oikeasti muuttaa kaiken paskaksi minkä saa vain käsiisi olet suoraan sanottuna väärässä, sillä saanen esitellä feminismin. Tämän miesvihakultin, joka todellakin muuttaa kaiken minkä saa käsiinsä paskaksi.

Tämän pidemmittä puheitta päästämme kumminkin  ääneen Sargon of Akkad:in joka käy Star Wars: The Last Jedi läpi kokonaan ja kertoo missä kaikessa Disney epäonnistui sen kanssa.


Suosittelemme myös katsomaan Mark Hamill:in lyhyen haastattelu pätkä, jossa hän avautuu omasta mielipiteestään leffan suhteen. Tämä kannattaa erityisesti katsoa siksi, että kun (jos joku ei sitä vielä tiennyt) Luke Skywalkerin esittäjä ja yksi tärkeimmistä hahmoista koko sarjassa, sanoo inhoavansa elokuvaa niin silloin on kyllä tehty jotakin todella väärin.


Sisällön tarjoaa Blogger.