Header Ads

Suut makeaksi - MaxiKarkki.fiPääsimme haastattelemaan makeiskauppaan erikoistunutta MaxiKarkkia ja voimme sanoa, että saatiin täällä meilläkin suut makeaksi kiitos heidän. Ennen kuin alat kuitenkaan lukemaan tai katoat muihin toimiin niin kurkkaa täältä heidän kauppansa, josta löytyy jos jonkin moista herkkua ja muista napata alhaalta koodi jolla saat ILMAISEN toimituksen ensimmäiseen tilaukseesi.

Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin koodeihin ja se on voimassa 31.12.2017 asti.


Paljonko säästät ostamalla Maxikarkista?


Jos arvioidaan, että suomalainen syö keskimäärin 14 kiloa vuodessa karkkia, normaali pussi painaa noin 350g (0,35kg) ja pussin keskihinta ruokakaupassa on 2 € voidaan laska, että hinnaksi tulee 14 kg / 0.35 kg * 2 € = 80 €.

MaxiKarkissa pussille hintaa tulisi 1.30 € pussi keskimäärin eli hinnaksi tulisi 14 kg / 0,35 kg * 1,3 € = 52 €.

Toisin sanoen saat MaxiKarkista pussit ja muut karamellit jopa 35% halvemmalla.


Tämän pidemmittä puheitta alla haastattelumme MaxiKarkin edustajan Danielin kanssa.


Miten päädyitte perustamaan Maxikarkin?

Maxikarkin juuret ovat Norjassa jossa 2 vuotta sitten perustettiin MaxGodis-verkkokauppa. Omistajat halusivat laajentaa toimivaa konseptia Suomeen ja pyysivät Matias Toukosen mukaan vetämään Suomen projektia. Yli 8 vuotta eri verkkokauppaan liittyvissä tehtävissä työskennellyt Toukonen otti pian mukaan pitkäaikaisen kollegansa Daniel Hirvosen ja yhdessä he pyörittävät nyt Suomen verkkokauppaa. Maxikarkin omistaa Net Trading Group Åland AB joka on pörssiin listautuneen Net Trading Group AB:n tytäryhtiö.

Mikä tekee teistä paremman vaihtoehdon tavallisiin karkkikauppoihin verrattuna?

Tarjoamme laajan valikoiman suosikkiherkkuja edulliseen hintaan - vaivattomasti ja nopeasti verkosta. Kasvatamme valikoimaa jatkuvasti ja haluamme tuoda kaikkien suomalaisten saataville edullisia herkkuja, myös erikoisempia tuotteita joita ei kauppojen hyllyiltä helposti löydy. Verkkokauppa kasvaa joka vuosi Suomessa. PostNordin tutkimuksen mukaan 45% suomalaisista tekevät nettiostoksia kuukausittain. Tuoteryhmistä päivittäistavaroiden ja elintarvikkeiden ostaminen verkosta on vasta ihan alkumetreillä eikä sitä kukaan aidosti tarjoa. Samalla Suomessa keskitetään jatkuvasti palveluita eikä varsinkaan syrjäseuduilla tarjonta enää ole kovin hyvä. Verkko-ostaminen tuo aidosti kaikille mahdollisuuden tilata herkut kotiin kätevästi ja nopeasti verkosta. Toimituksemme pelaavat hyvin, asiakkaat saavat tilauksensa yleisesti 2-3 arkipäivässä. Maksupalvelut toimivat virheettömästi suomalaisen Paytrailin kautta, joten kaikki on kunnossa ja kauppaa voidaan käydä luotettavasti.Hintanne tuntuvat todella matalilta verrattuna perus ruokakauppoihin, miten onnistutte tarjoamaan tuotteitanne edullisempaan hintaan kuin kaupat?

Kyllä, haluamme tarjota herkkuja hyvään hintaan. Voimme tarjota tavallista parempia hintoja organisaation keveyden vuoksi. Kauppamme sijaitsee verkossa eikä meidän tarvitse huolehtia hyllymetreistä tai muista fyysisistä rajoitteista samaan tapaan kivijalkakauppaan verrattuna. Kuten aiemmin mainittiin, niin kauppaa pyöritetään lähtökohtaisesti kahden henkilön voimin. Olemme ulkoistaneet logistiikkapalvelut, ostamme IT-tukea ja muita palveluita tarvittaessa ja pystymme siten pitämään toiminnan ketteränä ja joustavana.

Jos asiakas tilaa tuotteen teiltä tänään niin mikä on lyhin aika jossa tuote saapuu perille?

Mikäli asiakas asuu Ahvenanmaalla (jossa logistiikkamme sijaitsee) niin hänellä on mahdollisuus hakea tilauksensa suoraan varastosta jo samana päivänä. Postin kautta kuljetettu paketti manner-Suomeen on perillä jo usein 2 päivässä. Nyt toimitusvaihtoehtona on myös Smartpost, joka mahdollistaa toimituksen esim. pakettiautomaatteihin.


Onko jotain mitä haluaisitte kertoa tai sanoa lukijoillemme?

Verkko-ostaminen on tullut pysyvästi myös elintarvikealaan. Meiltä saa pian jo pian yli 1000 tuotteen valikoiman makeisia, juomia, naposteltavia ja keksejä. Otamme mielellämme vastaan tuotetoiveita! Tervetuloa tutustumaan herkkuvalikoimaamme!


Käytä koodia MIESASIA ja saat ensimmäisen tilauksesi Maxikarkki-verkkokaupasta ilmaisella toimituksella.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.


Siirry tilaamaan makeiset ja muut herkut tämän linkin kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.