Header Ads

MGTOW - Ulkonäkö on kaikki kaikessa?


Tämän kertaisella videolla Sandman puhuu ulkonäöstä ja sen tärkeydestä. Miten ulkonäkö vaikuttaa pariutumiseen ja lisääntymiseen?

Entä onko nyt paras aika ikinä miehille hankkia lapsia, sillä heidät ei ole pakotettu hankimaan oman tasoisensa näköistä naista raskaaksi vaan he voivat hankia munasolut 10/10 ulkonäön naiselta ja istuttaa ne hedelmöitettyinä vuokrakohtuun? Lisäksi jos mies on tarpeeksi varakas voi hän periaatteessa varmistaa, että lapsi tulee olemaan poika ja väistää kullikarusellissa pyörivän tyttären luonnin.

Eikä tässä vielä kaikki!


Mies voi periaattessa hankia niin monta lasta kuin haluaa ja vaikka hän olisi kuin tiiliseinään juosseen näköinen rampa autisti tai kuin Picasson maalaus konsanansa. Mikä parasta mies väistää tällöin kaikki mäkättävät ja rahanahneet naiset kokonaan. Myös lapsi hyötyytästä, koska hän tulee perimään suurella todennäköisyydellä edes osan paremman näköisen vanhempansa ulkonäöstä näin myös saavuttaen ulkonäön tarjoamat edut myöhemmällä iällä.

Mutta tämän pidemmittä puheitta, päästämme teidät katsomaan Sandmanin videon ja miettimään miten ulkonäkö on vaikuttanut teidän elämäänne hyvät lukijat.

Kommentoi alle ja kerro omat kokemuksesi. 

Sisällön tarjoaa Blogger.