Header Ads

Miten darwinismi tuhoaa feminisminFeminismi, aikamme syöpä ja yhteiskuntien tuho. Tätä syöpää on yritetty karsia jo pitkään eri yhteiskunnista kuten Suomesta, mutta valitettavasti siitä ei olla vielä päästy eroon. Mikä sitten toimisi lääkkeenä tätä syöpää vastaan? Noh, jos katsomme asiaa tieteelliseltä näkökannalta tulee feminismin tuhoamaan kaikkein todennäköisimmin darwinismi.

Nyt varmasti arvon lukija mietit, miten helvetissä darwinismi tulee tuhoamaan feminismin. Eihän sillä ole mitään tekemistä edes tämän vihakultin kanssa vai onko? Vastaus on yllättävänkin yksinkertainen ja se kuuluu seuraavasti.

Darwinismi tulee tuhoamaan feminismin yksinkertaisuudessaan siten, että feministit eivät lisäänny. Suurinosa korkeasti koulutetuista hömppäsarjalaisista eli toisin sanoen sukupuolentutkimuksen (naistutkimuksen), taiteiden jne. hömppäalojen korkeastikoulutetuista ihmisistä ovat naisia. Naiset taas tutkitusti naivat ylöspäin, mutta koska vähenevissä määrin miehet eivät kouluttaudu, eivät korkeastikoulutetut naiset tule löytämään itselleen sopivaa kumppania. Toki nämä naiset voivat muuttaa preferensejään, mutta se on erittäin epätodennäköistä.

Entä sitten nämä korkeastikoulutetut alfaurokset, joita kyseiset naiset havittelevat. He tulevat seurustelemaan nuorempien naisten kanssa, eli noin 20-25 vuotiaiden ja jättämään +35.v naiset oman onnensa nojaan joiden vauvakello tikittää viimeistä päivää, koska eivät halua pariutua näiden naisten kanssa ja miksi pariutuisivatkaan kun tarjolla on nuorempia, hedelmällisempiä ja kauniimpia naisia?
Toinen ääripää miehissä ovat nämä "nice guy" kulttuurin omaavat fedorapää miehet, jotka luulevat saavansa naisen valittamalla ja olemalla "kivoja". Valitettava totuus tässäkin on se, että miehen tulee omata hieman röyhkeyttä, sopivissa määrin suojelevuutta ja pelisimää jos aikoo saada kumppanin. Onneksi tarjoamme tähänkin apua tekstissämme "7 sääntöä jotka kaikki naiset haluavat miehen tietävän ennen kuin tämä lähestyy heitä"

Evoluutio ja DNA eivät välitä miten koulutettu, rikas tai hyvän näköinen olet. Ainoa mistä se välittää on siitä, että lisäännyt ja koska kyseiset naiset/miehet eivät lisäännyt tulevat he kaikkien onneksi poistamaan geeninsä kierrosta ja näin darwinismi tuhoaa feminismin meidän kaikkien onneksi.

Hyvä paikka aloittaa kauniiden ja miestä arvostavien naisten etsintä, joita feminismi ei ole vielä päässyt myrkyttämään, on täältä.

Sisällön tarjoaa Blogger.