Header Ads

Urbanistalta huippukuulokkeet kotiin ja urheiluun

Musiikkia kuunnellessa siitä nauttimiseen vaikuttaa myös minkä kautta kuuntelet musiikkia. Tutustumme muutamiin Urbanistan tuotteisiin jotka tuovat huippu äänenlaadun sekä kotiin, että urheiluun. Tässä toimituksemme suosikit Urbanistalta.


Seattle Dark Clown Wireless

Hillitty mutta tyylikäs muotoilu. Langaton eli ei häiritseviä johtoja. Mukana tulee myös kuulokejohto jos virta loppuu ja haluat jatkaa kuuntelua vanhaan malliin, mutta tuotteella on 12 tunnin käyttöaika eli harvoinpa tuo virta loppuu. Käytön helppoutta lisää se, että kuulokkeet tukevat pyyhkäisyllä käyttöä. Omassa testissämme pyyhkäisy toimi paksumpienkin hansikkaiden kanssa tosin paljaat sormet olivat toki parhaat. Laadukkaat kuulokkeet esimerkiksi kotona musiikista nauttimiseen.
Äänen eristys on todella hyvä eli toimivat hyvin niin julkisessa liikenteessä kulkiessa kuin kävellessä. Muistutuksena kumminkin, että emme suosittele kuulokkeiden käyttöä kaupungilla liikkuessa, koska et pakolta kuule varoitusääniä tai muuta ja saatat asettaa itsesi tai muut kulkijat vaaraan.

Kuulokkeista löytyy myös mikrofoni joten puhelimeenkin vastaaminen onnistuu kuuloketta tapauttamalla.

Kaiken kaikkiaan erinomainen tuote jota voimme varauksetta suositella musiikin ystäville.


Boston Night Runner Reflex

Langattomat kuulokkeet, joissa hyvä istuvuus. Mukana tulee useampi koko korvanappien muovipäällysteitä eli korvanapin kokoa pääsee muuttamaan omaan korvaan sopivaksi. Kuusi tuntia käyttöaikaa per lataus ja sekä vedenkestävyys. Myös mikrofoni löytyy eli voit vastaanottaa puheluita. Eikä siinä vielä kaikki nimittäin johdot ovat pimeässä johtavat eli lisäävät turvallisuutta pimeällä juostessa. Laadukkaat, kevyet ja turvalliset. Joka juoksijan paras kaveri ehdottomasti. 
Juostessa kuulokkeet pysyivät hyvin päässä ja eivät aiheuttaneet inhottavaa tärinää jonka suurinosa kuulokkeista saa aikaan juoksun aikana tärinän kulkeutuessa niihin juoksuaskelista.


São Paulo Dark Clown


Kun kerran kuulokkeet ovat langattomat ei puhelintakaan halua pitää taskussa hyppimässä. Tässä siihen ratkaisu. Käden ympärille tuleva kännykkätasku tuo puhelimen turvallisesti mukaan ja näppärästi käden ulottuville. Nopea sujauttaa käteen ja lähteä juoksemaan. Helppo kiinnittää ja kiristää yhdelläkin kädellä ja pysyy hyvin niin käden kuin takinkin päällä.


Tässä vain muutama Urbanistan laadukas tuote. Käy tutustumassa lisää Urbanistan tuotteisiin tämän linkin kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.