Header Ads

BOA

Boa on Ranskalainen valmistaja joka tekee treenivarustusta kamppailulajeihin. Valikoimasta löytyy judopukua, BJJ-pukua sekä NoGitä varten legginsejä ja paitoja. Myös Fitness ja Crossfit ovat laji valikoimassa mukana. Sekä myös vapaa aikaan t-paitaa, shortsia ja monenlaista muuta. 

Boa BJJ GI Competicao Black 


Testissämme on Boan laadukas Brasilian jujutsu kisapuku. 550 grammaa/m2 painoinen ja 100% puuvillaa. Värivaihtoehtoja on kolme valkoinen, musta ja sininen. Siniset tikkaukset tuovat hienon ulkonäön mustaa pukua vasten. 

Puku on etukäteen kutistettu eli koon ei pitäisi paljon muuttua pesussa. Puvussa on sekä takissa, että housuissa vahvistettuja alueita. Jotka tuovat kestävyyttä ja laatua pukuun. Logoja/merkkejä löytyy useita takista ja housuista, kuten Boan käsi logoa useampi. Ennakkoon voimme jo sanoa, että puku on kestävä ja pitkäikäinen sillä siihenhän se on tehty. Ennakkoon voisi myös ajatella, että koska Boa merkki ei ole Suomessa kovin tunnettu, että myös laadussa voitaisiin olla kakkos kerhossa, mutta näin ei kuitenkaan ole.  
Ensi tuntuma materiaaliin ja pukuun on laadukas. Puku tuntuu kovaa kulutusta kestävältä ja laadukkaalta. Muutamat isot merkit takissa ja housuissa ovat läpi ommellut/kiinnitetyt ja hieman tuntuvat ärsyttäviltä sisäpuolella mutta kyse on vain hyvin pienestä ongelmasta. 
Laadukas fiilis kokonaisuutena ja hienoilla yksityiskohdilla luotu hyvän näköinen puku. 

Ranskahan on EU maa eli tullia ei lähetyksistä joudu maksamaan. 

Käyhän tutustumassa lisää heidän tuotteisiinsa tämän linkin kautta. Sisällön tarjoaa Blogger.