Header Ads

Bluebird Tea

Bluebird Tea on iloa jakava ja teetä tuottava yhtiö. Tutustumme tässä artikkelissa heidän tervellisiin juomiinsa. 

Bluebirdillä löytyy valikoimista hurja määrä erilaisia teelaatuja mutta myös teehen liittyviä apuvälineitä. Saimme testiimme muutamia Matcha tee tuotteita heiltä. Lähdetään liikkeelle Matchasta. Mitä se siis on? Kyseessähän on tavallista vihreää teetä terveellisempi tee. Kyse on teejauheesta joka siis sekoitetaan veteen ja koska ns itse jauhekkin juodaan. Saadaan paljon enemmän hyviä aineita kehoon kuin tavallisen vihreän teen kautta. Tiivistetysti sanottakoon, että Matchan hyödyt tavalliseen vihreään teehen verrattuna ovat jopa 10 kertaiset. Matchasta saat esimerkiksi c-vitamiinia, antioksidantteja, mineraaleja ja kolmin kertaisen annoksen energiaa kahviin verrattuna. Jos pidät teestä, arvostat terveellisyyttä ja haluat nostaa teesi tasoa ison askeleen Matcha tee on sinua varten.

Pure grade MatchaPuhdasta Japanilaista Matcha jauhetta. Laadukas terveysjuoma ja teen supersankari. Mitä muuta tästä voi sanoa huippujuoma.

Muutama uusi tuttavuus.

Ice cream Matcha on todella erilainen kokemus. Jos haluat terveellistä Matcha teetä ja rakastat jäätelöä tämä on tuote sinulle. Jos taas eólet enemmän karamellin ystävä ja sokerihammasta kolottaa Salted caramel Matcha on sinua varten. Jos haluat hieman enemmän juomaltasi Super Matcha green tea voi olla sinua varten. Se sisältää useaa eri Matcha teetä ja acai jauhetta sekä mustikka öljyä.


Käyhän tutustumassa lisää heidän tuotteisiinsa tämän linkin kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.