Header Ads

Totuus Googlen "monimuotoisuus" muistiosta!

Jos et ole vielä kuullut niin Google potki yhden mies insinööreistään pihalle, koska tämä uskalsi sanoa ääneen, että miehet ja naiset ovat biologisesti erilaisia ja kritisoi Googlen "kaikuluolia" joissa eriäviä tai "vääriä" mielipiteitä ei sallita moninaisuudesta. Googlen monimuotoisuus ryhmittymien mukaan kun olemassa on vain yksi ja ainut oikea totuus.

Googlen CEO mukaan jotkin Googlen työntekijöistä tunsivat itsensä uhatuiksi ja se ei ole hänen mukaansa OK. Hänen mukaansa ihmisten tulisi myös saada ilmaista erimielisyytensä vapaasti.

Ilmeisesti näin on vain tosin siinä tilanteessa, että et ole valkoihoinen mies.

Mikä ehkä viihdyttävintä osa Googlen naispuolisista työntekijöistä kertoi jäävänsä kotiin, koska tunsivat olonsa uhatuksi muistion julkaisun jälkeen ja täten vastustaen muistion selkeää seksismiä, samalla todistaen kaikki muistiossa esitetyt todellakin osuivat nappiinsa.


Eipä tässä kohtaa enää voi kuin nauraa kyseiselle firmalle ja sen "monimuotoisuus" toimille sekä naisille.

Muistiossa myös selkeästi kerrottiin miksi naisia ei juuri näy yleisesti tekniikan alalla, mutta selvennettäköön se vielä kertaalleen nopeasti humoristisen sarjakuvan avulla.


Loppuun ei voi kuin todeta, että George Orwell osui turhankin oikeaan kirjansa ja juttujensa kanssa.Alla vielä erinomainen video Paul Joseph Watsonila joka menee syvemmälle asiassa.
Sisällön tarjoaa Blogger.