Header Ads

Mielipide: Mitä tapahtuu kun feministi päästetään päättämään tasa-arvosta?

Annika Saarikko (Wikipedia)
Mitä tapahtuu kun feministi päästetään päättämään tasa-arvosta? Noh, sen on voinut jokainen nähdä, kuulla ja todeta kun tasa-arvoministeri Annika Saarikko pyyhkii perseensä tasa-arvolailla ja tasa-arvolla itsessään valitessaan soten valinnanvapauslain valmistelutyöryhmään vain 7 naista ja yhden miehen vaikka tasa-arvolaki sanoo, että kumpaakin sukupuolta tulisi olla kyseisessä ryhmittymässä vähintään 40%. Eipä kuulosta kovin tasa-arvoiselta saatikka siltä, että miehiä edes haluttaisiin kuulla asiassa. Eiväthän miehet maksa terveydenhuollon kuluistakaan kuin 60% vaikka saavat vain 40% kokonaisuudesta käyttöönsä.

Kovasti nämä feministit itkevät tasa-arvon perään silloin kun esimerkiksi pörssiyhtiöiden johtoon on valittu vain miehiä, heidän taitonjensa ja meriittiensä perusteella verrattuna naiskolleegoihinsa, jotka eivät pakolta ole saaneet yhtä kovaa tulosta aikaan. Kyllähän naisiakin toki pörssiyhtiöiden johdosta löytyy, mutta vain sellaisia, jotka oikeasti osaavat hommansa. Valitettava totuus tuppaa vain olemaan, että osaavia naisia ei löydy yhtä paljon kuin miehiä, jolloin miehet tulevat useammin valituiksi johtoon. Feministien mielestä naisten pitäisi päästä johtoasemiin vain sukupuolensa perusteella. Ei osaamisen ja/tai meriittien perusteella.

Nyt kun sitten puhutaankin ihan oikeasti tärkeästä asiasta ja kyseessä on tasa-arvoministeri itse, niin tasa-arvolla pyyhitään oma ja muiden feministien perse. Tässä näemme mitä tulee kun feministi päästetään päättämään tärkeistä asioista. Valitettava totuus on, että liian moni feministi ei osaa nähdä asioita objektiivisesti ja toimia lainkirjan mukaisesti vaan tavoittelee omaa etuuttaan. Suomessa toki riittää epäpäteviä ministereitä ja presidenttejä, mutta jostain ihmeen syystä nämä henkilöt tuppaavat aina olemaan yhtä ja tiettyä miesvihakulttia kannattavia ihmisiä.

Miesten tasa-arvo ry tekikin jo mainion avautumisen ja kantelun kyseisestä "tasa-arvo"ministeristä jos häntä edes sellaiseksi voi enää kutsua, ja jonka voitte lukea alta:


MTA ry pitää erityisen irvokkaana, että juuri tasa-arvoasioista vastaava ministeriö ylenkatsoo tasa-arvolakia. STM vaatii kyllä muilta lain pilkuntarkkaa noudattamista, mutta katsoo ilmeisesti itse olevansa lain yläpuolella. Miksi kenenkään tarvitsisi lakia noudattaa, kun viranomaisetkaan eivät sitä tee? 

Loppuun hyvä tietenkin huomauttaa, että toki omaneduntavoittelijoita löytyy molemmista sukupuolista niin miehistä kuin naisista, mutta on jotenkin ironista ( joskin kaikkien vähänkin älykkäämpien yksilöiden tietämä fakta ), että juurikin feministeiksi tunnustautuvista naisista ja miehistä löytyy ehkä eniten tällaisia henkilöitä koko maailmassa.

Ehkä Suomessakin tulisi tehdä laki joka kieltää tasa-arvoministeriä tunnustautumasta feministiksi ja ajamasta yhtäkään feministien ajamaa agendaa. Tunnetustihan feministien myrkyllinen ja miesvihainen agenda on vain ja ainoastaan aiheuttanut ongelmia eri maissa. Esimerkkinä mainittakoon kovasti mediassa esitelty #manspreadin, joka on aiheuttanut valtavaa kohua vain ja ainoastaan siitä syystä, että feministit eivät ymmärrä miesten biologiaa ja sitä, että miehillä on jalkojensa välissä kivekset ja penis.

Kieltä mällä feminismi  varmistettaisiinkin, että todellinen tasa-arvo pääsee kukoistamaan ja minimoidaan riski saada näinkin tärkeään virkaan täysin epäpätevä henkilö, jolta puuttuu objektiivinen näkemys ja joka ei oikeasti halua parantaa kaikkien ihmisten asemaa sukupuolesta riippumatta.

Sisällön tarjoaa Blogger.