Header Ads

Kokeilussa EGG PRO

Proteiini on tärkeää lihaksille ja kananmunan valkuainen on paras proteiinin lähde, mutta kananmunan valkuaisten erottelu on sotkuista ja aikaa vievää. Raaka kananmuna ei myöskään maistu hyvälle. Mistä siis ratkaisu?

EGG PRO
Pääsimme maistamaan EGG PRO:ta joka on kananmunanvalkuaisia nestemäisessä muodossa maustettuna. Makuina löytyy Appelsiini, sitruuna ja kirsikka. Yksi paketti on 300ml eli sopivasti nyrkin kokonen helppo juotava uudelleen suljettavalla korkilla. Yhdessä purkissa on 60 grammaa proteiinia eli iso määrä jonka voi vaikka jakaa kahteen osaan. Juoma on gluteeniton, maidoton, sokeriton, rasvaton (alle 0,3g per purkki). 


Käyttäjä kokemus

Helppo proteiinilisä, koska ei hiilareita, ei rasvaa eikä sokeria, mutta runsas määrä proteiinia. Maku on hyvä, ei tarvitse irvistellä kananmunan makua alas. Helppo myös juoda vaikka kahdessa osassa uudelleen avattavan korkin ansiosta.
Mainittakoon vielä loppuun, että purkit säilyvät huoneen lämmössä eli jos tilaat vähän enemmän niin ei tarvitse kaikkia laittaa heti jääkaappiin ja näin täyttää koko kaappia. Helppo tuote kananmunan ystäville.

Varoituksen sana vielä loppuun. Tuote on tosiaan tehty lähes kokonaan kananmunanvalkuaisesta joten se menee samaan kategoriaan kuin ruisleipä ja hernekeitto. Tälle saimme varmennuksen kolmesta eri lähteestä. Joten ei kun EggPro:ta tilaukseen ja yöllisiä paukutuksia odottelemaan.


Käy tutustumassa heidän tuotteisiinsa tämän linkin kautta.


Sisällön tarjoaa Blogger.