Header Ads

Tulisiko naisten palkkoja pienentää?Nykyiseltää naisten ansiot ovat noin 10% korkeammat kuin miesten. Suomen naisten palkkatulot ovat 76-78 prosenttia miesten palkkatuloista ja naiset tekevät vain noin 79-80% prosenttia miesten vuosityötunneista. Kun tähän otetaan huomioon sosiaali- ja terveysministeriön laskelmat, saavat naiset eläkkeistä (jotka siis lasketaan palkkatuloiksi) 8-10% lisähyötyä. Toisin sanoen naisen euro on siten selvästi yli 100 senttiä verrattuna miehen euroon.

Naiset ovat myös kovimpia tasa-arvon kannattajia joten jo pelkästään tasa-arvon nimissä tulisi naisten palkkoja pudottaa tai miesten palkkoja vastaavasti nostaa. Ei tule myöskään unohtaa sitä, että miehet elävät noin 7 vuotta vähemmän kuin naiset. Tätäkään eroa ei ole nostettu tapetille vaikka se on valtava ja sen selittämiseen ei yksin riitä raskaat työt ja huonot elämän tavat, mutta koska se ei kohdistu naisiin ei siihen ole puututtu. Voidaankin karkeasti todeta, että koska miehet kuolevat aikaisemmin kuin naiset maksaessaan enemmän eläkkeitäkin, maksavat miehet naisten toimeentulon ja eläkkeet omasta pussistaan.

Muita hyötyjä joita palkkojen nostamisesta miehillä tai vastaavasti laskemisesta naisilla saataisiin olisi parisuhteiden hyvinvoinnin parantuminen ja  niiden lisääntyminen. Tutkitusti ja todistetustihan naiset naivat lähes aina ylöspäin, mutta koska yhä harvempi mies verrattuna naisiin korkeastikouluttautuu alkaa paksummalla palkkapussillakin tekemään jo jotain, sillä jos ei koulutuksella niin viimeistään  hyvällä ja varmalla toimeentulolla saa houkuteltua puolison.

Mikäli paksumpi lompakko ei toimi suominaisiin niin ainakin suomimiehellä on tällöin enemmän rahaa hankkia kumppaninsa sitten ulkomailta. Naisetkin varmasti tukevat tätä, koska tutkitustihan naisten asema ei ole niin hyvä kaikissa maissa kuin Suomessa ja mikäli eivät niin voidaan avoimesti todeta heidän olevan rasistisia oman etunsa tavoittelijoita, jotka eivät halua tasa-arvoa ja/tai parempaa tulevaisuutta kuten miehet, jotka uhraavat omaisuuttaan, aikaansa ja tulevaisuutensa vain tarjotakseen paremman elämän näille naisille.

Loppuun vielä yhteenveto mitä tällä palkka-alella siis saataisiin aikaan. Parisuhteiden hyvinvointi lisääntyisi, lisää parisuhteita ja toisin sanoen lisää vauvoja (syntyvyyshän on kantasuomalaisilla laskussa joten saisimme parannusta myös siihen lisääntyvien parisuhteiden ansiosta), naisille helpompi mahdollisuus jäädä kotiin hoitamaan lapsia mikäli niin haluavat, koska miehet tienaisivatkin nyt enemmän (mikäli miesten ansioita nostetaisiin) ja jonka feministit ovat heiltä evänneet lähes kokonaan uskotellessaan, että työ olisi antoisempaa kuin omien lasten kanssa vietetyt hetket, paremmat pariutumis mahdollisuudet miehille, parempi elämä huono-osaisille naisille jotka pääsevät nyt helpommin muuttamaan Suomeen ihanan suomimiehen kainaloon ja ennen kaikkea tasa-arvoisempi yhteiskunta. Eikö tässä voida jo todeta, että aikamoinen win win win tilanne, vai mitä?

Mitä mieltä sinä olet? Tulisiko naisten palkkoja pienentää vai miesten palkkoja nostaa?

Kaikki jotka etsivät parisuhdetta, kannattaa siirtää katseensa tänne.

Sisällön tarjoaa Blogger.