Header Ads

SISU-hammassuojat, parasta hampaidesi suojaksi

Hampaiden korjaus on kallista. Varsinkin urheiluvammat joissa hampaisiin tulee isoja remontteja. Hammassuoja on halpa ja kätevä suoja tähän hätään, mutta normaali hammassuoja on häiritsevän kokoinen ja estää juomisen, puhumisen ja se häiritsee myös hengittämistä. Toisin sanoen se häiritsee periaatteessa kaikkea toimintaa ja itse urheilusuoritusta. Olisiko tähän parempaa vaihtoehtoa? On ja sen nimi on Sisu.

Sisu Mouth Guards tekee kestävämpiä, häiritsemättömiä ja kaikinpuolin parempia hammassuojia kuin muut. Hienoina ominaisuuksina myös värivaihtoehtojen suuri määrä ja uudelleen muotoiltavuus. Voit siis muotoilla Sisu hammassuojan aina uudestaan ja uudestaan jos tarvetta on tai ensimmäinen kerta ei täysin onnistunut. Tämä ei ole arkipäivää normaalien hammassuojien maailmassa. Sisun muotoilu ja mahdollisuus juoda sekä puhua käyttäessäsi hammassuojaa tekevät mahdolliseksi sen pitämisen suussa koko reenin ajan. Tämän lisäksi hygienia paranee, koska hammassuojaa ei tarvitse poistaa suusta ja laittaa takaisin useita kertoja likaisin käsin, joka kerralla lisäten siihen lisää bakteereja.Aero Guard Next Gen 


Vain 1,6 mm paksu, lähes huomaamaton, tarkasti sanottuna 50% pienempi kuin normaali hammassuoja ja silti 30% vahvempi. Sopii hyvin pieneen kontaktin lajeihin kuten jääkiekkoiluun, jalkapalloon tai koripalloon. 


Mikä Next Gen? 

Next Gen on uusi versio tuotteista. Aiempaan versioon verrattuna reikien paikkaa on muutettu tuomaan yhä enemmän kestävyyttä tuotteeseen ja myös käyttö mukavuutta eli loistavaa tuotetta on paranneltu yhä lisää. 


Max Guard Next Gen


Hieman paksumpi (2,4 mm) mutta silti todella pieni. Tarkasti sanottuna 30% pienempi kuin tavallinen suoja. Mutta pieni lisäys paksuuteen tuo lisää vahvuutta nimittäin Max on 50% vahvempi kuin perinteinen suoja. Max sopii hyvin kovempiin lajeihin kuten vapaaotteluun ja brasilian jujutsuun tai vaikkapa nyrkkeilyyn. 


Sisu hammassuojien muotoilu 

Sisu hammassuojien muotoilu on yksinkertaista. Pistät sen vain kuumaan veteen, sitten suuhusi ja odotat kunnes se kovettuu ja jos ensimmäinen kerta ei onnistunut laita hammassuoja uudestaan veteen. Se pehmenee ja voit muotoilla sen uudestaan samalla tekniikalla. Sisun uudelleen muotoiltavuus tekee siitä pitkäikäisen eikä sinun tarvitse olla koko ajan ostamassa uusia hammassuojia vaan muotoilet sen aina vain uudestaan.


Hammasrautojen käyttäjät 

Sisu hammassuojat käyvät sellaisenaan myös teille kunhan vain muotoiluvaiheessa menettelette Sisun nettisivuilta löytyvien ohjeiden mukaan eli Sisu käy myös hyvin hammasraudat omaavalle henkilölle. 


Mitä muuta Sisulla on tarjota 

Sisulta löydät myös lapsille tarkoitetun Junior guardin joka on siis mini versio Aerosta ja tarkoitettu 7-11 vuotiaille lapsille. Sisulta löydät myös Sova yöhammassuojan jolla suojaat hampaasi öisin. Eikä pidä unohtaa Sisun hammassuoja-suojakoteloa joka pitää hammassuojasi hygieenisenä ja suojassa kun ne eivät ole suussasi. Suosittelemme jokaiselle hammassuojien omistajille suojakoteloa jotta ne eivät pääse hukkumaan ja/tai likaantumaan niiden ollessa pois suusta. Loppumietelmät

Miesasia.fi kirjoittaja kaartti kokeili Sisu Max Guardia judossa ja brazilialisessa jujutsussa. Molemmissa lajeissa suoja pysyi paikallaan ja juominen sekä puhuminen onnistuivat suht vaivattomasti verrattuna tavallisiin hammassuojiin.

Sova pääsi tuttumme kokeiluun ja sieltäkin kuului vain positiivista sanottavaa. Leuat eivät olleet niin kipeät kuin normaalisti ja vieressä nukkujakin oli saanut nukuttua kun hampaat eivät olleet päässet narisemaan yhteen. Ehdoton hankinta siis jokaiselle joka kärsii tai on kärsinyt yöllisistä narskutuksista.

Mikäli kiinnostuit tutustumaan Sisun tuotteisiin lisää niin klikkaappa tätä linkkiä niin pääset tutustumaan niihin lisää.

Sisällön tarjoaa Blogger.