Header Ads

Raiskaamisesta valehteleminen helpommaksi Kanadassa, mikäli uusi lakiehdotus C-51 menee läpi!


Kanadassa on ehdotetutu uutta lakia C-51, joka tulisi "suojelemaan" syyttävää osapuolta oikeudessa kun kyseessä on raiskaustuomionistuin. Kyseessä on siis laki joka toisin sanoen suojelisi henkilöä ja hänen lähettämiään viestejään kuten tekstiviestejä, facebook messenger viestejä, kirjeitä, puhelulokeja tai mitä tahansa tietoa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vaikka henkilö (nainen) olisi lähettänyt viestejä vain sekuntia ennen seksiaktia miehelle joissa sanoo "PANE MINUA!" ei näitä viestejä saisi pakolta esittää todisteena ollenkaan, ellei tuomari hyväksy niitä todisteeksi. Syinä evääminselle voi olla, jopa vain se, että se laittaisi henkilön (naisen) huonoon valoon.  Ongelmaksi nousee myös, se että syyttäjä saa tietoonsa, mikäli puolustuksella ovat nämä tiedot, jolloin syyttäjä voi luoda paremman ja uskottavamman narratiivin, jolloin on taas vaikeampi todistaa, että hän valehtelee raiskaustilanteesta, joka taas johtaa herkemmin syytetyn tuomitsemiseen ilman todellisia todisteita. Tiivistettynä lakiehdotus muuttaakin tilanteen siten, että syytetty ei enää olekaan oletetusti syytön vaan painostus onkin, että hän on syyllinen kunnes toisin todistetaan.

Toisin sanoen jos laki menee läpi tulee jokaisesta kanadalaisesta miehestä ja/tai siellä vierailevasta miehestä helppo saalis valehteliville ja omaa etuaan ajaville naisille, jotka tulevat saamaan miehiä ennätys määrän korvausvelvollisiksi, sekä vankilaan laitetuksi vain ja ainoastaan, koska haluavat rangaista miestä omasta päätöksestään harrastaa seksiä tämän kanssa, halustaan satuttaa miestä tai vain saadakseen taloudellista ja/tai emotianaalista hyötyä uhriutumisesta.

Ainoa mitä voimme toivoa, on että kyseinen lakiehdotus ei mene läpi ja sen sijaan saamme kovemmat tuomiot kaikille, jotka valehtelevat raiskauksista. On myös todennäköistä, että mikäli tällaisia lakeja alkaa mennä "isossa maailmassa" läpi, tulevat ne myös pian Suomeen ja muihin pohjoismaihin.

Ennen kuin siirryt katsomaan videota on hyvä muistuttaa arvon lukijoitamme, että Suomessa poliisin mukaan, joka viides raiskaussyyte on valheellinen. Väännettäköön tämä siis vielä rautalangasta, jotta ymmärrätte miten vakavasta asiasta on kyse. Joka viides eli 100 syytteestä 20 henkilöä voisi joutua linnaan ja saada elämänsä tuhotuksi yhden henkilön valheen takia. Sen lisäksi, että se vahingoittaa näitä syyttömiä henkilöitä tuhoaa se myös välittömästi kaiken uskottavuuden oikeilta rikoksen uhreilta. Valheellinen raiskaussyytös ei ole vitsi.


Sisällön tarjoaa Blogger.