Header Ads

Heimplanetin reput ja laukut

Heimplanet on yritys josta et ehkä vielä tiedä mutta jonka tuotteet sinun kannattaisi tuntea. Heimplanet on 2003 perustettu ja ensimmöisenä tuotteena oli teltta nimeltä The Cave. Heimplanet on reppu, laukku, teltta yms. tuotteita tekevä yritys joka tekee laadukasta ja ennen kaikkea aikaansa edellä olevia tuotteita jotka ovat laadun lisäksi innovaatioidensa takia selkeästi aikaansa edellä ja parempia kuin muiden tuotteet. Heimplanetin tuotteet ovat valmiita jokaiseen tilanteeseen ja ympäristöön. 

Monolith Duffle Bag 80L

Monolithista ei tila lopu kesken.
Tässä ehkä laadukkain treenilaukku joka on testaukseen meille ikinä tullut. Laukku on iso 80 litraa tarkalleen. Laukkuun voit myös vielä lisätä Heimplanetin lisäpusseja (joita on useita eri kokoja) joilla saat vieläkin enemmän tilaa tavaroillesi. Lisäpusseilla voit myös kustomoida laukkuasi päättämällä mihin kohtaan laukkua ja minkä kokoisia lisäpusseja lisäät. 


Mikäli kantamusta on paljon onnistuu repun heittäminen selkään kiitos reppuhihnojen.

Laukussa on myös reppuhihnat joilla saat laukun selkääsi kuten repun, näin kantaminen on ergonimisempaa ja vältyt selkäkivuilta. Kantaminen onnistuu toki myös tavalliseen tapaan ja reppuhihnat saa piiloon jos niin tahtoo. Käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä, joten tuote on pitkä ikäinen. Laukku myös tuntuu selkeästi laadukkaalta ja kestävältä. Tyylikäs, laadukas ja erittäin muunneltava huipputuote.

Motion Series

Motion ARC 20L ja Motion ELLIPSE 25L

Ellipse

Sisällä läppäritasku, materiaalit huippuluokkaa, useita taskuja kuten sisällä läppäri tasku ja pieni heti yläreunassa oleva tasku vaikka arvoesineillesi nopeasti saatavilla. Sivulla avoin tasku esimerkiksi pulloa varten ja toisella sivulla vetoketjullinen pikku tasku. Toinen iso tasku taas sopii esimerkiksi kastuneen takin kantamiseen sillä se pitää vettä mutta hengittää ulos päin joten takkisi pääsee kuivumaan. Sisälle voit myös erikseen laittaa juomataskun, jonka kautta voit juoda kävellessä. Lisätukea tuo vatsan ja rinnan kohdalta tulevat tuki vyöt. Ellipse on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat liikkua säässä kuin säässä. Sopii erinomaisesti myös niin tavallisille pyöräilijöille kuin moottoripyöräilijöille kiitos sen veden pitävyyden ja erinomaisten kiinnitys mahdollisuuksien ansiosta, jolloin reppu ei lähde ajaessakaan valumaan.

Arch
Näyttävä selkäosan kuviointi tuntuu erittäin hyvältä selässä. Sama kuviointi on myös olkahihnoissa. Reppuun voi myös kiinnittää lisätaskuja joilla saadaan lisätilaa tavaroille. Archissa on 20 litraa tilavuutta ja valitsemalla Ellipsen saat vielä vähän enemmän eli 25 litraa.
Selkäosan muotoilu ja puolipehmeä materiaali varmistaa jämäkän selkätuntuman.


Aikaansa edellä olevaa suunnittelua ja innovaatioita. Laatua ja älykkyyttä repun muodossa sitä on Motion sarja Heimplanetilta.

Käy tutustumassa lisää Heimplanetin muihinkin laadukkaisiin tuotteisiin tämän linkin kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.