Header Ads

Djinns laadukasta kenkää tai hattua kesään

Saksalainen 2001 perustettu Djinns tarjoaa laadukkaita tuotteita
Hattua, kenkää, reppu mitä vain kesää varten. Nämä tuotteet eivät tule kadulla vastaan. Tilaa omasi ennen kuin muut ehtivät.

DJINNS SUBAGE OLSON HEKMATI BLACK

Ulkoa hienosti muotoillut ja perusmustan väriset kengät säväyttävät hienolla sinisellä sisäkuvioinnilla. Kengän reunat/kärki on hyvin suojattu, joten kestää kovempaakin käyttöä vinkkinä esimerkiksi longboardilla rullaileville.


DJINNS NICE CP WE LOVE UGLY BLACK

Eleetön musta kenkä joka kuitenkin tuo twistiä punertavalla sivu kuvioinnilla. Hieno yhdistelmä hillittyä mutta kuitenkin räväkkää ulkonäköä.


DJINNS NICE RIPJERSEY BLACK

Tässä kengässä on jälleen klassinen harmaa väri mutta pinta on todella mukavan rakeisen tuntuinen ja pistemäisen näköinen. Erittäin hieno kenkä.
DJINNS GENESIS LOW COW-SUEDE BLACK
Nyt on hienon näköistä kenkää. Todella erilainen tossu voisi sanoa, että tuo mieleen rikkaan miehen joka ei välitä mitä muut ajattelevat vaan pitää todella näyttäviä ja rennon oloisia laadukakaita kenkiä jalassaan.

DJINNS BACKPACK SHERLOCK #1 GREY

Joka paikassa laadukkaasti ja kätevästi toimiva reppu. Iso päätasku, läppärille oma tasku, paljon lisätaskuja, säädettävät olkapäähihnat, nahkapohja ja paljon muita hyviä yksityiskohtia.

DJINNS 6 PANEL SNAPBACK CAP HEMP BLACK ja DJINNS 6 PANEL SNAPBACK CAP MONOCHROME BLACK

Tyylikkäät mustat lippikset ilman mitään kirkkaimpia värejä tai kommervenkkejä vaan laadukasta yksinkertaisuutta.


DJINNS TRUCKER CAP HFT HEMP BLACK

Heiltä löydät myös truckerit. Tässä esimerkiksi musta hillitty mutta tyylikäs trucker hat.

Loppumietelmät ja kokemukset tuotteista. Kaikki tuotteet vaikuttivat heti avaamisesta lähtien laadukkailta. Naruja roikkumassa tai huonoja ompeleita ei näkynyt missään. Kengistä on hyvä huomauttaa, että kannattaa varta n. ½ suuremmat kuin normaalisti. Ainakin kirjoittaja itse huomasi tehneensä oikean valinnan ottamalla hieman suuremmat kuin normaalisti, koska jos kengät olisivat olleet sen mitä normaalisti käytän olisivat ne olleet pienet.

Kuten yleensäkkin kengissä on käytetty myös liimauksia. Liimaukset vaikuttivat hyvin tehdyiltä ja vesikeleilläkään kengät eivät tuntuneet kastuvan liikaa ja pohjat eivät vuotaneet.

Materiaalit niin lippiksissä, repuissa kuin kengissä tuntuvat ja vaikuttavat korkea laatuisilta. Se tosin myös näkyy hinnassa, mutta ainakin kirjoittaja itse on valmis maksamaan hieman enemmän hyvistä, kestävistä ja tyylikkäistä vaatteista ja varusteista. Paino tälläkin kertaa hyvistä ja kestävistä, sillä mielummin käytän kerran kolmessa vuodessa sen 80 euroa kenkiin kuin 20 - 40 euroa joka kuukausi uusiin kun vanhat hajoavat käsiin.

Jos haluat huippulaadukkaat kengät, hatun tai jotain muuta käy katsomassa lisää tuotteita Djinn:sin sivuilta tämän linkin kautta.

Sisällön tarjoaa Blogger.