Header Ads

Kauppakeskus Valkea ja Oulun yhdyslautakunta syrjivät miehiä ja väittävät miehiä vaarallisiksi naisille!

Oulun yhdyslautakunta on antanut Kauppakeskus Valkealle luvan kieltää miehiä kävelemästä ja kulkemasta kesäkadun poikki lauantai-iltana klo 19-23. Herää vain kysymys, millä perusteella tämä sallitaan?

Kesäkadulla on tarkoitus järjestää naisten ilta, jossa on naisille suunnattuja esiintyjiä, sekä hyvinvointiin ja kauneuteen, että muotiin liittyviä asioita. On kumminkin outoa, että koko katu tulee sulkea miehiltä ja vielä oudompaa on, että perusteluina käytetään turvallisuutta ja onnistumista.

Pidätäänkö miehiä siis jotenkin vaarallisina naisille ja jos näin on niin miksi? Entä miten järjestäjä aikoo varmistaa tapahtuman turvallisuuden, sillä 19-23 välillä alueelle ei täten voi myöskään osallistua poliisit, palomiehet tai muut pelastustyöntekijät, jotka ovat sukupuoleltaan miehiä, mikäli esimerkiksi tulipalo sattuu. Olisikin hauska tietää montako naista mahdollisesti saadaan paikalle hoitamaan tulipaloa tai tappelua.

Voidaankin vielä loppuun hieman mietiskellä, minkälainen paskamyrsky nousisi jos katu olisi suljettu naisilta ja miten nopeasti koko tapahtuma olisi kuopattu tasa-arvon vastaisena.

Kuvakaappaus "Kaleva.fi - sivustolta":Sisällön tarjoaa Blogger.