Header Ads

SunGod kustomoi itse

Tämän linkin kautta pääset kustomoimaan itsellesi omat SunGod tuotteet.

SunGod valmistaa kustomoitavia aurinko- ja laskettelulaseja. Tällä hetkellä heillä on kolme eri aurinkolasimallia, yksi laskettelulasimalli sekä muita tuotteita.


SunGod tuotteet sisältävät huippu ominaisuuksia, kuten kestävät kehykset, jotka ovat huippu notkeat ja näin kestävät todella hyvin käytössä. Linssit ovat naarmun ja iskunkestävät. Niiden sisäpuoli on myös heijastamaton. SunGodilla on myös elinikäinen takuu. Eli jos rikot lasisi saat uudet tilalle. Voi siis sanoa, että lasit ovat täysin kustomoitavissa ja kestävät mitä vain. Mitä muuta voit pyytää? Kaikkien pitäisi toimia kuten SunGod eli antaa ihmisten luoda täysin omanlaisensa tuotteen laadukkaista vaihtoehdoista.
Tutustutaan tarkemmin eri tuotteisiin heiltä.


Classics2


Klassinen pyöreä muoto joka sopii jokaiselle. Laseista voi kustomoida etuosan ja sankojen värin sekä linsseistä sekä värin, että polarisoinnin. Perinteinen ja aina toimiva aurinkolasimalli. Toimii jokaisella ja joka tilanteessa.

Renegades
Renegades on virtaviivaisempi malli, josta voi kustomoida kehyksen värin, logon värin ja linssien värin ja polarisoinnin. Jos tunnet vähän agressiivisemman muotoilun omaksesi tässä on malli sinulle.

Maverics
Maverics on lentäjälasimaisesti muotoiltu klassinen aurinkolasimalli. Siitä voi kustomoida kehyksen värin, sankojen päiden värin ja linssin värin (kaikki linssit sisältävät polarisoinnin). Jos pidät enemmän vanhan koulukunnan malleista tässä on vanhaa hapitusta nykyaikaisilla ominaisuuksilla ja tottakai täysin kustomoitavissa.

Revolts laskettelulasitRevolts on moderni ja toimiva laskettelulasimalli. Siitä voidaan kustomoida kehyksen väri (4 erilaista), linssin väri (6 erilaista) ja hihna (10 erilaista väri/kuvio mallia). Kuten aurinkolaseissakin Revolts laskettelulaseissa linssit ovat huippuluokkaa ja jokainen kuudesta linssi vaihtoehdosta on huippu luokkaa laatunsa puolesta. Voit käydä lukemassa teknisiä lisätietoja heidän nettisivultaan mutta lyhyesti sanottuna linssit sisältävät samoja ominaisuuksia kuin aurinkolaseissa  eli UV-suojan ja naarmun eston ja heijastumien eston eli paljon huippu ominaisuuksia. Eri linssi väritys on myös soveltuva hieman eri sää olosuhteisiin eli voit ostaa useamman eri linssin ja vaihtaa sään mukaan aina sopivan linssin. Linssejä voi ostaa erikseen lisää ja Revoltsissa olevan näppärän kiinnityksen takia linssin vaihtaminen on helppoa.

Jos haluat huippuluokan laskettelulasit, jotka voit täysin kustomoida tässä sinulla on sellaiset.

Tämän linkin kautta pääset kustomoimaan itsellesi omat SunGod tuotteet.

Sisällön tarjoaa Blogger.