Header Ads

Feministit alistuvat islamin edessä


Ruotsin feministihallituksen jäsenet noudattavat aikamoisia kaksois-standardeja pukeutumalla huntuun valtiovierailulla Iranissa.

Jos feministit oikeasti välittäisivät ihmisoikeuksista, he eivät alistuisi islamin edessä ja pukeutuisi huntuun. Tämän lisäksi feministit syrjivät länsimaalaisia miehiä ja levittävät väärää mielikuvaa siitä, että naisten oikeuksia poljettaisiin muka länsimaissa vaikka ihmisoikeusongelmat ovat tosiasiassa aivan jossain muuaalla.Kaiken lisäksi Ruotsin kauppaministeri Ann Linde päätti pukeutua hunnun lisäksi mustaan kaapuun.

Aika omituista, etteivät feministit vastusta naisten alistamista silloin, kun se tehdään islamin nimissä. Tai ei sittenkään ole omituista, kun tiedostaa feministisen maahanmuuttopolitiikan ja sen tarkoitukset.

Lue tästä feministisestä maahanmuuttopolitiikasta.


Tämän kirjoituksen kirjoittaja on Asumaan Suomeen ja Asumaan Ulkomaille sivustojen ylläpitäjä. Jos haluat parantaa elämääsi ja vapautua valheesta, sinun kannattaa aloittaa se tekemällä itsellesi yksinkertainen Olisitko onnellisempi ulkomailla -testi.


Lähde: Twitter. Hillel Neuer.

Sisällön tarjoaa Blogger.