Header Ads

USA naisten marssissa puhui raiskaajamurhaaja!

Suuret mediat kertovat Suomessa miten naiset ovat järjestäneet marsseja ja pitäneet puheita USA uutta presidenttiä Donald Trumpia vastaan. Harmi vain, että kyseiset mediat eivät ole paljon kiinnittäneet marssien puhujiin huomiota.Tästä hyvänä esimerkkinä voidaan mainita esimerkiksi raiskaajamurhaaja Donna Hylton joka murhasi 60 vuotiaan homo miehen 1985. Ennen murhaamistaan hän esimerkiksi puristi miehen kiveksiä pihdeillä, pahoinpiteli ja poltti häntä. Lopuksi hän tunki vielä metrin pituisen rautatangon miehen perseeseen. Nykyisin hän pitää luentoja yliopistoissa naisten oikeuksista.


Toisena esimerkkinä voidaankin mainita marssin yksi järjestäjistä ja ajajista Linda Sarsour, jolla on yhteyksiä terroristi järjestöihin ja joka ajaa aktiivisesti Sharia lakia USA:han.


Herää kysymys:

Mikä tämän marssin todellinen tarkoitus on, koska tasa-arvo ja naisten/miesten oikeudet tuntuvat kaukaiselta ajatukselta katsoessa näitä puhujia ja järjestäjiä.

Väistämättä käy mielessä, ovatko mielenosoitukset feministisen valtaeliitin ja feministien hallussa olevan valtamedian masinoimia. Feminismin perimmäinen tarkoitus on miesten alistaminen, johon yhtenä keinona käytetään feminististä maahanmuuttopolitiikkaa. 

Lue tästä mitä on feministinen maahanmuuttopolitiikka.

Sisällön tarjoaa Blogger.