Header Ads

Sukupuolten kohtaamisongelma


Suomessa on valtava sukupuolten kohtaamisongelma. Meillä on valtava määrä pariutumishaluisia miehiä, mutta ei riittävästi naisia, jotka haluaisivat pariutua näiden miesten kanssa. Sanottakaan jo nyt, että miesten kannattaakin usein etsiä rakkauttaan vaikkapa täältä.


Eikä tässä vielä kaikki. Suomeen tuli viimevuonna +30 000 uutta nuorta miestä, jotka ovat parhaassa avioitumis iässään ja täten väärentävät miehet x naiset määrää jolloin miesten on vaikeampi löytää kumpania. Jo nyt miehillä ja naisilla on kohtaamis ongelma, mutta se ei tule korjaantumaan tuomalla lisää miehiä maahan jolloin suomalaisilla miehille jää yhä vähemmän ja vähemmän mahdollisia kumpaneita omassa maassaan.

Jos poistetaan kaikki maahanmuuttajat yhtälöstä on edelleen sama ongelma. 


  • 1. Liian vähän pariutumishaluisia naisia verrattuna miesten määrään. 
  • 2.Toinen ongelma on, että naiset ovat kaupungeissa ja miehet maalla. 
  • 3. Kolmas ongelma on se, että naiset pariutuvat ylöspäin. Tarkoittaen siis sitä, että korkeastikoulutettu nainen ei usein halua duunari ukkoa.
  • 4. Neljäs ongelma on naisten jatkuva vaatimustason nousu. Naiset tekevät toki omat ongelmasa, mutta on todella ironista, että kehtaavat valittaa, että miehiä ei löydy. Samaan aikaan kun miehet ovat laskeneet ja realisoineet omia odotuksiaan parinhaussa, naiset ovat nostaneet niitä ja vierittäneet syyn miesten niskoille. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat jatkuvat parisuhdeongelmat ja mielipidekirjoitukset korkeastikoulutetuilta naisilta siitä, miten parisuhdetta ei löydy.

Miten sitten ratkaista nämä ongelmat. Tähän on parikin vaihtoehtoja, joista jotkin on helpompi toteuttaa kuin toiset.
  • 1. Lisää naimattomia ja lapsettomia nuoria naisia Suomeen. Tämä tietenkin korjaisi tilannetta välittömästi, mutta ei toimi feministisen maahanmuuttopolitiikan ja naisten vastustuksen vuoksi. Lisäämällä kilpailua laskettaisiin heidän markkina-arvoaan ja tätähän nyt ei kukaan halua.
  • 2. Naisten tulisi muuttaa odotuksiaan realistisemmiksi. Taas kerran erittäin epätodennäköistä, koska naiset eivät vuosien markkinoiden ja hömppä idelogieoiden aivopesun jälkeen osaa nähdä itseään usein syypäänä pariutumis ongelmiinsa. Toisena syynä tässä ovat niin kutsutut alfa uroot jotka kellistävät myös keskiverto naisia hakiessaan yhdenyön suhteita, jotka täten pönkittävät väärää kuvaa naisille heidän markkina-arvostaan.
  • 3. Tämä on ehkä helpoin ja paras vaihtoehto. Miehet hakevat naisensa muualta.
  • 4. Palattaisiin monoganisempaan yhteiskuntaan. Rajoittamalla parisuhteiden ja seksisuhteiden määrää voidaan varmistaa suuremalle osalle väestöstä suurempi mahdollisuus päästä parisuhteeseen.


Kuten sanottuna, mikään näistä ei ole helppo ratkaisu ja siksi suosittelemmekin miehiä ottamaan "meisselinsä" kauniiseen käteen ja kokeilemaan onneaan merta edempänä.

Sisällön tarjoaa Blogger.