Header Ads

Naisten seksiturismi


Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy aina mitä mielenkiintoisimpia dokumentteja. Tämän kertaisessa dokumentissa, pituudeltaan noin 42 minuuttia, käsitellään naisten seksiturismia.

Englannin kielinen otsikko dokumentille kuuluu Women Who Travel For SEX: Sun, sea and gigolos eli jotakuinkin suomentaen Naiset jotka matkustavat seksin vuoksi: Aurinko, meri ja gigolot.

Videolla käsitellään arkaa aihetta, jota ei haluta tuoda esiin eli länsimaisten naisten harjoittamaa seksiturismia. Kehittyvien alueiden ja maiden kuten Haiti, Boca Chica ja Sosua ovat muuttuneet halvoiksi gigolon metsästys alueiksi länsimaisille naisille. Naiset matkustavat näille rannoille ja alueille napatakseen halpaa seuraa ja seksiä.

Esimerkkinä voidaan antaa esimerkiksi Jamaica jossa 17% väestöstä elää alle köyhyysrajan. Monelle nuorelle miehelle gigolona olo on ainoa tapa saada leipää pöytäänsä tai ruokkia perheensä. Yleensä nämä miehet valitsevat asiakkaikseen vanhempia naisia, jotka ovat jo nähneet parhaat vuotensa, koska he maksavat paremmin kuin nuoremmat sisaruksensa. Negrilin alueella miehet voivat tienata seksistä noin 100 $ ja suu seksistä 120 $, koska suuseksiä pidetään alueella tabuna. Monet muut miehet toimivat alueena oppaina, mutta tarjoavat seksipalveluita aina mahdollisuuksien tullen saadakseen edes yhden lämpimän aterian tai paikan jossa nukkua yönsä.

Mikäli kiinnostuit dokumentista, voit katsoa sen kokonaisuudessaan alta.
Sisällön tarjoaa Blogger.