Header Ads

FitnessFirst alennus lukijoillemme ja esittelyssä lisää huippu terveellisiä tuotteita

FitnessFirst antaa nyt lukijoillemme alennuksen (koodi+linkki sivuille jutun lopussa) ja samalla esittelemme muutamia terveellisiä tuotteita heiltä. Käy jutun lopusta ottamassa koodi talteen ja saat alennusta ostoskoriisi peräti 15%!

FitnessFirst Chia-siemen


Chia-siemenet ovat täynnä hyvää rasvaa sisältäen omega 3 ja omega 6 rasvoja. Niissä on myös paljon proteiineja ja kuitua, joka on hyväksi suolistolle. Chia on hyvä rasvanlähde esimerkiksi aamupuuron joukkoon. Chia-siemenet sitovat itseensä paljon nestettä, joten suosittelemme laittamaan illalla chia-siemeniä ja kaurahiutaleita veteen ja tekemään siitä aamulla puuroa. Näin chia-siemenet ehtivät imemään itseensä nestettä jo yön aikana. Huipputuote hyviä rasvoja, proteiineja ja kuituja hakevalle. Supertuote kaurapuuron kaveriksi aamuun.

FitnessFirst Spirulina jauhe (luomu)
Spirulina on loistava viherjauhe se sisältää tärkeitä mineraaleja kuten seleeniä, kalsiumia ja rikkiä. Viherjauheet ovat hyvä lisä kaikille mutta erityisesti heille joille ei vihreäruoka muuten uppoa. Spirulinaa voisi kutsua luonnon omaksi monivitamiiniksi. Sopii vaikka puuron joukkoon tai shakeriin proteiinijauhon sekaan. Pieni määrä Spirulinaa sekaan tekee hetkessä mistä vaan paljon terveellisempää.

FitnessFirst Kaakaonibs
Kaakaonibsit ovat kuorittuja ja rouhittuja kaakaopapuja. Nibsit ovat raakoja ja niitä ei ole kuumennettu yli 46 asteen missään prosessoinninvaiheessa. Tämä on hyvä asia aineiden imeytymisen kannalta. Nibsit sisältävät mm. flavonoideja, antioksidantteja ja mineraaleja (esim rauta, sinkki, kupari, c-vitamiini, magnesium, mangaani, proteiineja, kromia). Kaakaonibsejä voi syödä sellaisenaan mutta niitä voi käyttää myös jälkiruuissa, puurossa, smoothieissa yms. Kaikenkaikkiaan kaakaonibsit ovat monipuolinen ja terveellinen herkku. Jos haluat suklaista makua mutta mahdollisimman luonnollisessa muodossa tässä on tuote sinulle.

FitnessFirst Kvinoa (luomu)


Kvinoaa voit käyttää kuten riisiä. Keitä noin 15 min. Sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Paljon ravintokuitua, fosforia, rautaa ja magnesiumia. Sisältää myös paljon proteiinia verrattuna muihin viljakasveihin. Kvinoa on kokeilun arvoinen tuote korvaamaan tavallisia viljakasveja ruokavaliossasi.

FitnessFirst Raakasuklaarouhe 70% Luomu, Raaka

Suomessa valmistettu kaakaonibseistä ja kookossokerista. Voidaaan syödä sellaisenaan tai käyttää leivonnassa. Tässä hyvä tuote esimerkiksi leivontaan korvaamaan perussuklaa terveellisemmällä vaihtoehdolla.FitnessFirst tarjoaa 15% alennuksen lukijoillemme koodilla MIESASIA, joten älä hukkaa aikaasi vaan käy nappaamassa alennus mukaasi.Sisällön tarjoaa Blogger.