Header Ads

Tekeekö feminismi naisista kyvyttömiä rakastamaan miestä?


Otteita muuttuneen yhteiskunnan alistamien miesten ajatuksista

Nimimerkki Arkkiviipuri kirjoittaa Suomi24 keskustelupalstalla huomanneensa monien miesten nykyään harmittelevan, että nykynaisten kanssa suhteet eivät yksinkertaisesti toimi. Nimimerkin Arkkiviipuri mukaan tämä johtuu siitä, että naiset eivät halua olla naisia. Naiset haluavat olla nykyään jonkinlaisia miehen, naisen ja oletetun tasa-arvon fuusioita.

Nimimerkki Arkkiviipuri kertoo myös havainneensa, että hänen kaveripiirissään monet miehet ovatkin alkaneet seurustella ulkomaalaisen naisen kanssa ja nämä suhteet tuntuvat toimivan erittäin hyvin, ainakin verrattuna Arkkiviipurin kaverin suomalaiseen tyttöystävään: 

joka työttömyydestään huolimatta ei suostu hoitamaan lasta (lähettää päiväkotiin) ja kotityöt jaetaan pilkuntarkasti 50/50 siitä huolimatta, että toinen käy töissä ja toinen on kotona.

Pitääkin paikkansa, että suomalaisen naisen mielestä ei ole olemassa erikseen miesten töitä ja naisten töitä. On vain miesten töitä ja yhteisiä töitä.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että eivät suomalaiset tai länsimaalaiset naiset pohjimmiltaan pahoja ole. He ovat tehneet miesten kanssa yhteistyötä satoja vuosia. 1950-luvun jälkeen alkanut feministinen aivopesu vain on pilannut monet nykyisistä naisista. Myöskin omilla valinoillaan voi vaikuttaa menestykseensä rakkauselämässä. Kannattaa esimerkiksi valita itselleen ja omaan arvopohjaan soveltuvaa seuraa, vaikka joutuisikin matkustamaan kotikylää pidemmälle. Sillä vain etsivä voi löytää.


Samaisessa keskustelussa nimimerkki Chomchom asiallisesti huomauttaa:

"Tärkeintä on ottaa puoliso, jonka kanssa jakaa suunnilleen samat arvot ja jonka kokee miellyttävänä. Silloin ei tarvitse kantaa huolta siitä, millaisia muut naiset tai miehet ovat tai arvostella muiden suhteita sillä perusteella, että ne ovat erilaisia kuin oma. Jos parisuhteissa aina jokin tökkii, syytä voi olla omissa asenteissa ja arvojärjestyksessä tai siinä, että päätyy valitsemaan itselleen sopimattomia tyyppejä. Silloin on viisasta arvioida omaa toimintaansa ja tavoitteitaan ja etsiä kumppani, jonka kanssa näkemykset kohtaavat, vaikka sitten kauempaa. Ulkomaalaisen kanssa avioituessa tulee toisaalta omanlaisiaan haasteita. Ei se aina ihan helppoa ole, vaikka parisuhde itsessään toimisikin hyvin – varsinkaan, jos toinen joutuu muuttamaan kotimaastaan ja/tai eroon läheisistään".

Keskusteluun pari päivää aloittajan jälkeen liittynyt keskustelija kertoo uskovansa, että


Feminismi on tehnyt naisista kyvyttömiä rakastamaan ja jopa saanut naiset vihaamaan miehiä. Tämän takia yhä useampi suomalainen mies valitsee naisen, joka ei ole feminismin pilaama.

Keskustelija myös muistuttaa tasa-arvon olevan hyvä asia ja onkin helppoa olla keskustelijan kanssa samaa mieltä siitä, että naisten ja miesten tulee olla yhdenvertaisia. Feminismi ei kuitenkaan ole tasa-arvon aate, vaan feminismi pyrkii alistamaan miehiä ja saavuttamaan naisten ylivallan. Joten feminismi ei ole oikeaa tasa-arvoa.

Eräs keskustelija kertoo hakeutuneensa suhteeseen ulkomaalaisen naisen kanssa, koska


Liian monta vesiperää samoista perussyistä suomalaisten kanssa johti valintaani.

Keskusteluun mukaan liittynyt nimimerkki UberKuski kertoo havainneensa, että moni suomalainen nainen nykyään on kyvytön elämään parisuhteessa ja nekin naiset, jotka parisuhteessa elävät, tekevät jatkuvasti itsekkäitä valintoja ja näin mm. jarruttavat lasten hankintaa.

Pitää paikkansa, että Suomessa olisi paljon miehiä, jotka haluaisivat perustaa perheen ja saada lapsia, mutta suomalaiset naiset estävät tämän. Suomalaisten naisten itsekkäiden valintojen takia suomalaisten syntyvyys on laskussa ja suomalaisten määrä saattaa tulevaisuudessa romahtaa.

Nimimerkki UberKuski kertoo myös havainnostaan, että:


Moni suomalainen nainen on pilannut hedelmällisyytensä e-pillereillä ja liiallisella roskaruoalla ja alkoholin käytöllä. Että sitten kun lasten hankkimiseen oltaisiin valmiita, niin se ei kuitenkaan onnistu.

On totta, että ehkäisypillerit sisältävät hormoneja ja niillä saattaa olla pitkäaikaisia vaikutuksia naisten hormonitoimintaan. Myös naisten alkoholin käyttö on lisääntynyt ja voimakkaasti humaltunut huonosti käyttäytyvä nainen on nykyään tavallinen näky.

Nimimerkki UberKuski on onnellinen siitä, että monet afrikkalaiset ja aasialaiset naiset ovat lapsirakkaita ja haluavat perustaa perheen. Samainen nimimerkki tiedostaa sen seikan, että moni suomalainen mies ehkä haluaisi kuitenkin saada vaaleita lapsia ja tällöin lasten hankinta afrikkalaisen tai aasialaisen naisen kanssa ei välttämättä tunnu mielekkäältä. Tällaisessa tilanteessa UberKuskin mielestä voisi olla hyvä suunnata vaimon hakuun vaikka Venäjälle tai Ukrainaan.

On syytä pitää mielessä, että ihon värillä tai silmien värillä ei ole merkitystä esimerkiksi suomalaisuuden kannalta. Suomalaisuus on ennen kaikkea asenne ja mielentila sekä tietynlainen käyttäytymistapa. Suomalaisen kasvatuksen saanut lapsi on suomalainen riippumatta ihon väristä, mikäli vain itse kokee itsensä suomalaiseksi. Suomalaisuus on siis myös yksilön henkilökohtainen kokemus omasta identiteetistään.

UberKuskia ei kuitenkaan voi perustellusti syyttää rasismista kirjoituksensa perusteella, sillä keinohedelmöitystä hakevat yksineläjänaisetkin saavat mahdollisuuden valita sperman luovuttajansa etnisen taustan perusteella. Tämän lisäksi mm. Yhdysvalloissa ja Britanniassa keinohedelmöitystä hakevat yksineläjänaiset saavat valita spermanluovuttajansa myös pituuden, kehon tyypin ja ammatin perusteella.

Voidaan siis todeta, että miehilläkin on oikeus valita lapsensa synnyttäjä etnisen taustan tai muun ulkonäöllisen seikan perusteella. Ja koska kohdun vuokraus ei ole kovinkaan yleistä, niin miehen täytyy hoitaa omien lastensa hankinta ns. perinteisin keinoin. On ymmärettävää, että tällöin naisen ulkonäöllä on merkitystä suorituksen onnistumisen kannalta.

Feminismin pilaamat naiset eivät halua sallia miehille onnellisuutta

Eräs keskusteluun liittynyt nainen kiteyttääkin hienosti feministien tuntemukset kyseessä olevasta asiasta ja toivoo, että kaikki puutteiset ja vähä-älyiset miehet hakisivat eukon vaikka Timbuktusta ja harmittelee:


Mutta kun ei. Liekö rahat juotu ja niin muita ongelmiahan piisaa siellä kallon sisällä.

Omituista, miksi ulkomaalaisen miehen ottava suomalainen nainen nähdään valtamedian ja feministien mielestä hienona ja edistyksellisenä. Kun taas ulkomaalaisen naisen ottava suomalainen mies halutaan leimata valtamediassa ongelmalliseksi puutteessa eläväksi luuseriksi. Mikä niitä feministejä niissä ulkomaalaisissa naisissa oikein pelottaa? Sekö, että he arvostavat suomalaista miestä ja saattaisivat tyydyttää hänen tarpeensa?

Jokaisen onnellisuutta ja rakkautta etsivän suomalaisen miehen kannattaisi tutustua suomalaista miestä arvostaviin ulkomaalaisiin naisiin!

Jos olet kiinnostunut ulkomaalaisen vaimon ottamisesta, kannattaa tutustua www.asumaansuomeen.fi ja www.asumaanulkomaille.fi sivustoihin. Sieltä saat tietoa siitä, miten saat ulkomaalaisen vaimon ja miten tuot hänet Suomeen tai miten muutat itse ulkomaille.

Tämän kirjoituksen kirjoittaja on Asumaan Ulkomaille ja Asumaan Suomen sivustojen ylläpitäjä, joka haluaa edistää suomalaisten lukumäärän lisääntymistä.

Lähde: keskustelu.suomi24.fi


Muista lukea myös kirjoituksemme - Pystyvätkö naiset rakastamaan?, jossa mietimme miesten ja naisten rakastamisen erilaisuutta.

Sisällön tarjoaa Blogger.