Header Ads

Pysy skarppina ED energiajuomilla


Väsyttääkö vai haluatko vain jotain hyvää juomaa? Onko väsymys kova ja pitäisi jaksaa vielä muutama tunti töissä? Ratkaisu on ED energiajuoma. Hartwallin energiajuoma ED on 2003 markkinoille tullut herkullinen elämän piristäjä. Myöhemmin ED on saanut myös useita lisämakuja. Tässä artikkelissa tutustumme ED energiajuomiin.

ED se perinteinen ja toimiva
Vitaminoitu (niasiini, B5, B6, B2, B12) energiajuoma, joka sisältää kofeiinia ja tauriinia. Makeutettu sokerilla. Perinteinen hyvä maku joka toimii aina. Sopivasti kuplia ja makeutta. Lienee hyvä mainita, että kaikissa Edeissä on korkeakofeiini pitoisuus 32mg/100ml.


MUUT ED MAUT


ED NO CALORIES CITRUS

Sitruksen makuinen juoma joka on kaloriton, vitaminoitu ja kofeiinia sisältävä juoma. Nimensä mukaisesti sitruunainen herkku ja kyllä kaloriton mikä tekee tästä juomasta erittäin kätevän kaverin jokaiselle kaloreiden kanssa tarkkana olevalle.

ED GREEN LIGHT

Green light on ehkä kaikista mauista eniten räjähtävää energiaa sisältävän näköinen ihan vain kirkkaan vihreän värinsä perusteella. Pirteä vihreiden hedelmien ja marjojen makuinen juoma, joka sisältää vitamiineja, kofeiinia ja tauriinia. 

ED LEMON LIGHT

Sitruunainen kevyempi juoma, joka sisältää kofeiinia ja tauriinia.

ED REDBERRY

Hieno punainen väri, joka antaa ennakko varoituksen energisoivasta juomasta. Marjaisa ja toimiva maku, joka on monen suosikki. Sisältää sokeria.


On siis lempi makusi mikä vain ja haluatpa juomasi sokerilla tai ilman Edistä on herkullinen juomavaihtoehto sinulle. Piristystä arkeen niin fyysiselle kuin myös henkiselle puolelle Edin avulla. Käy tutustumassa lisää ED makuihin tämän linkin kautta.

Voittajaksi omassa pienessä makutestissämme selviytyi perinteinen ED. Muut toki olivat maittavia juomia itsessään myös, mutta näin "perinteisten" energiajuomien ystävänä tavallinen ED vei voiton näistä uusista "hienostuneemmista" makuelämyksistä.

Haluamme vielä loppuun muistuttaa kaikkia ja varsinkin nuoria, että vaikka energiajuomat ovat herkullisia ja toimivia piristeitä niin niiden nauttimisessa kannattaa muistaa kohtuus. Energiajuomilla kuten muillakin sokeria ja/tai hiilihappoa sisältävillä juomilla on myös paha tapa tuhota hampaat joten vielä kertaalleen painottaen, muistakaa kohtuus.

Sisällön tarjoaa Blogger.